gastro postao
Tartuf odlično pristaje i u slatkim kombinacijama
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 5
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 655
Potrebno vam je
- 5 kom jaje kokošje
- 200 g šećer, kristal
- 1 kom vanilin šećer
- 150 g čokolada
- 140 g maslac, neslani
- 80 g pšenično brašno, bijelo
- 1 mala žlica tartuf crni
Priprema
- Lupajte jaja, šećer i vaniliju dok se smjesa ne udvostruči.
- Dodajte ribane tartufe.
- Maslac rastopite i prelite preko komadića čokolade, miješajte dok se u potpunosti ne rastopi.
- Povežite ove dvije smjese i dodajte brašno, lagano pomiješajte sa žlicom i sipajte u kalupe ili šalice.
- Pecite u zagrijanoj pećnici oko 7 minuta.
Tartuf odlično pristaje i u slatkim kombinacijama
Izvor Ana Grgić