Recepti 01. travnja 2024.

PROLJETNI BRUNCH 3 fina recepta s mladim lukom

jela s mladim lukom
Slasna i maštovita jela s mladim lukom
foto: missGASTRO
Muffini, palačinke i namaz za tvoj omiljeni sendvič.. Ako ne možeš izabrati samo jedan, tko kaže da ne možeš pripremiti baš sve... Jer ovi recepti s mladim lukom su pravo savršenstvo

Voliš li ponekad malo dulje ostati u krevetu ili jednostavno nisi tip za doručak, brunch bi mogao biti idealna vrsta objeda za tebe. Ovaj sve popularniji obrok spoj je doručka i ručka, a ljudi u njemu najviše uživaju vikendom kada imaju vremena.

Upravo je zato sada najbolje vrijeme za isprobati neke od popularnih recepata, a sljedeća 3 u nastavku bogatija su i za jednu od trenutno sezonskih namirnica, mladi luk.  | Author: Stockfood Slani muffini s mladim lukom foto: Stockfood

Slani muffini s mladim lukom

Ukusni i meki, muffini punjeni mladim lukom i sirom, izvrstan su proljetni recept idealan za doručak, brunch ili lagani desert. 

Muffiini s mladim lukom i sirom Možda vas zanima... DRUGAČIJI USKRS Muffini s mladim lukom i sirom Recepti

 | Author: Stockfood Maslac od mladog luka foto: Stockfood

Maslac od mladog luka

Ovaj maslac odlično će se složiti uz sendvič, rižoto ili slasno meso s grilla. Aromatičan okus i meka tekstura genijalan su dodatak svakom proljetnom jelu, a u nakon što ga pripremiš, u hladnjaku ga možeš držati do tjedan dana.

Možda vas zanima... Maslac od mladog luka - specijalitet koji ne smijete propustiti Recepti

 | Author: Thinkstock Kineske palačinke s mladim lukom foto: Thinkstock

Kineske palačinke s mladim lukom

Mirisne palačinke, napravljene od nešto drugačijeg tijesta, odlične su i kao brunch, ali i kao jednostavna večera. Posluži ih uz malo šunkice ili umaka po izboru i uživaj u novom okusu.

Kineske palačinke Možda vas zanima... Klasik u novom ruhu: Kineske palačinke s mladim lukom Kolumne

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.