Recepti 03. listopada 2014.

Začinjena svinjetina Marija Batalija

gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavan recept za savršeno blagdansko pečenje

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 386

Potrebno vam je

  • 800 g lungić
  • sol
  • papar
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 4 grančica ružmarin
  • 2 mala žlica senf
  • 1 šaka peršin, list
  • majčina dušica

Priprema

  1. Ugrijte pećnicu na 160°C. Pospite pisanicu solju i paprom. Ugrijte žlicu ulja u tavi i kratko popržite meso sa svih strana dok ne dobije boju.
  2. Dodajte ružmarin u tavu pa je premjestite u pećnicu i pecite 20 minuta.
  3. Premažite meso senfom pa ga uvaljajte u nasjeckan peršin i majčinu dušicu te poslužite.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.