Recepti 13. listopada 2014.

Zapečena sarma prema receptu čitateljice Maje Hazenštaub

gastro postao gastro.24sata.hr
Pogledajte ova novi način pripreme sarme!

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 10

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 240

Potrebno vam je

  • 1 kom kupus kiseli (glave, sirove svj.)
  • 850 g mljeveno meso
  • svježe mljeveni papar
  • mješavina suhih začina
  • crvena paprika
  • 500 g kuhana riža

Priprema

  1. Skuhajte mljeveno meso. Kad je kuhano, dodajte rižu i sve promiješajte.
  2. U pekač stavite listove kupusa i na njih meso, na meso naribajte sir trapist pa opet slažite kupus - meso - sir, i tako dok sve ne potrošite. Sve prekrijte kupusom. Premažite ga s dva jaja i kiselim vrhnjem te pecite u pećnici.
  3. Premažite ga s dva jaja i kiselim vrhnjem te pecite u pećnici.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.