gastro postao
Zapečeno povrće uvijek je odličan prilog, a uz fetu i masline pun je pogodak
Vrijeme pripreme: do 90 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 469
Potrebno vam je
- 200 g slanutak, suhi
- 500 g tikvice, zelene
- 150 g rajčice, cherry
- 1 šaka masline, zelene, slane konzerv.
- 100 g feta sir
- 0.50 žlica ulje maslinovo
- list bosiljka
- sol
Priprema
- Slanutak preko noći namočite u vodi. Sutradan ga operite i skuhajte u posoljenoj vodi. Ocijedite ga. Operite i očistite povrće, narežite na kockice i stavite u papir za pečenje.
- Dodajte crne masline, malo maslinova ulja i slanutak, zatvorite papir u košaricu te pecite na limu za pečenje na 200°C oko 20-25 minuta. Otvorite papir, posolite, dodajte kockice fete, listove bosiljka i poslužite.
Izvor Skuhatćute