Recepti 29. svibnja 2020.

Znaš li za Nightmare Potatoes? Hit su na društvenim mrežama

foto: Screenshot: TikTok/Quincy’s Tavern
gastro postao gastro.24sata.hr
Ovo je zapravo još jedan način za korištenje one kutijice Oreo keksa koja te čeka...

Oreo keksi odlični su sami po sebi, pogotovo uz čašu mlijeka, a dodati ih možeš u recepte za brownie, mug cake ili cheesecake. No, ovaj novi recept donosi i novi spoj - Oreo kekse i marshmallows.

 

Možda vas zanima... Najbolja čaša za mlijeko - od Oreo keksa! Recepti

 

Iako te možda slika, ali i njihov izgled kada ih napraviš, podsjeća na crne malene krumpire, riječ je o veoma finom i slatkom desertu ili ukusnom zalogaju čiji je recept podijelio korisnik TikTok društvene mreže Quincy's Tavern (@quincylk).

@quincylk

Made of neither Nightmares nor Potatoes, these are ##Quincys magical snacks made for rogues. ##quincystavern ##dnd ##oreos ##easyrecipe ##snack ##cookies ##oc

♬ Evening in the Tavern from The Witcher - quincylk

Kako napraviti 'Nightmare Potatoes'

Sve što će ti za njihovu pripremu trebati jest - kutija Oreo keksa, vrećica marshmallowsa i 50 grama maslaca. 

Oreo kekse stavi u vrećicu i uz pomoć bata ih usitni. Marshmallowse stavi u veću posudu, zajedno s maslacem te zatim u mikrovalnu na 20 do 30 sekundi. Izvadi i ponovi postupak dok ne dobiješ otopljenu, glatku smjesu. Zatim u nju dodaj usitnjene Oreo kekse i dobro promiješaj.

 

Možda vas zanima... Oreo cheesecake - ljubav na prvi pogled i zalogaj Kolumne Možda vas zanima... Najsočniji Oreo brownie koji ćeš ikad probati Kolumne

 

Uz pomoć žlice nakon toga izvadi ih na lim za pečenje obložen masnim papirom i stvori kuglice od njih. Pričekaj da očvrsnu i posluži!

Iako možda izgledaju kao maleni komadići ugljena, ove slasne okruglice sigurni smo mnogima će se svidjeti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 💜 NeverQueen 💜 (@never._.queen)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.