Špajza Gastro zvijezda 08. studenoga 2019.

Autori "Forking Croatia" tradicionalnu kuhinju imaju u malom prstu

foto: Emica Elvedji/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Blog Forking Croatia odredište je za sve koji cijene kulinarsku tradiciju naše zemlje i vole kroz svoja jela prenijeti ljubav i nostalgiju.

Iza imena Forking Croatia kriju se Kasandra Draganić, vrsna poznavateljica tijesta i recepata naših baka, i fotograf Zvonimir Ferina. Ambasadori su domaće hrane, oživljavaju zaboravljena jela i sve pažljivo bilježe, što ih je drugu godinu zaredom dovelo i do finalne faze Gastro zvijezde.

Da ovaj dvojac konstantno ne istražuje, možda nikad ne bismo čuli za ćuptete i Noninu kanavacu, a razvlačenje tijesta bi nam bilo daleko veći izazov. Neke smo njihove specijalitete uspjeli i isprobati, a pouzdajemo se i u detaljne recepte i informativne fotografije.

 | Author:

Upravo su znatiželja i istraživački instinkti, kao i posvećenost svakom jelu, ono čime bi mogli osvojiti tvoj glas. Najprije pregledaj blog, baci oko na njihov Instagram i Facebook profil, uživaj u divnim fotografijama, a potom ih nagradi glasom na gastro-zvijezda.hr!

 

Možda vas zanima... Otkrivamo vam tko je dospio u finale u kategoriji Tradicionalna kuhinja Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.