Špajza 01. ožujka 2024.

Brooklyn Beckham u omlet stavlja kavijar od 500 eura

brooklyn beckham
Brooklyn Beckham foto: Instagram @brooklynpeltzbeckham
gastro postao gastro.24sata.hr
Mladi Brooklyn Beckham već nekoliko godina veseli obožavatelje svojim kulinarskim videima, i ljuti hejtere koji kritiziraju njegovo kuhanje. Evo kako je pripremio svoj luksuzni omlet s kavijarom...

Već par godina pratimo kulinarske avanture mladog Brooklyna Beckhama, sina slavnog nogometaša Davida Beckhama i glazbenice i modne dizajnerice Victorije Beckham. I nismo baš impresionirani. No njega kuhanje veseli, pa nas niti naročito ne smeta.

Brooklyn je u svom kuhanju uglavnom simpatičan, priprema jednostavna jela. Ako već nisi, zaprati ga na Instagramu (prati ga 16,4 milijuna ljudi), tamo ima hrpa njegovih videa kuhanja. Posljednji u nizu je njegov video u kojem priprema skupocjeni francuski omlet na koji je dodao kavijar Imperia.

 

kolač od limuna, jamie lee curtis Možda vas zanima... Ovaj kolač od limuna slavna glumica peče cijeli svoj život Recepti

 

brooklyn beckham | Author: Instagram @brooklynpeltzbeckham Brooklyn Beckham foto: Instagram @brooklynpeltzbeckham

Brooklyn uči od najboljih

Mladi Beckham pokrenuo je i vlastiti show "Cookin' With Brooklyn" u kojem ga kamere prate dok uči osnovne kuharske tehnike i pripremu zanimljivih jela od poznatih, uglednih chefova te ih potom priprema za svoje prijatelje i obitelj.

Zadnje jelo koje je pripremio je jednostavan, ali slastan i sočan omlet – uistinu nam odlično izgleda na snimci jer je pravilno pripremljen i lijepo oblikovan. No Brooklyn Beckham odlučio ga je obogatiti jednim skupocjenim sastojkom – kavijarom koji stoji 500-injak eura.

brooklyn beckham | Author: Instagram @brooklynpeltzbeckham Brooklyn Beckham foto: Instagram @brooklynpeltzbeckham

 

michelle obama Možda vas zanima... Pita od jabuka Michelle Obame peče se čak 3 sata! Recepti

 

Jednostavno - voli kuhati

Tijekom pripreme omleta Beckham je objasnio zašto u pripremi omleta koristi maslac, a ne ulje, kada treba posoliti omlet i slične 'cake'. Svoj omlet na kraju je posuo nasjeckanim svježim vlascem i obilnom količinom skupocjenog kavijara.

Također, osvrnuo se i na hejtere koji stalno kritiziraju njegova način kuhanja… "Pa nisam ja profesionalni chef, samo volim kuhati", poručio je mladi Beckham.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.