Špajza 10. kolovoza 2023.

Cameron Diaz provalila u dućan zdrave hrane!

Cameron Diaz
Cameron Diaz foto: Instagram @camerondiaz
gastro postao gastro.24sata.hr
Slavna glumica Cameron Diaz zajedno s prijateljicom, poduzetnicom Katherine Power, pokrenula je prije 3 godine brend organskih vina Avaline i do sada zaradila više od 20 milijuna dolara!

Prije tri godine glumica Cameron Diaz predstavila je svoj novi biznis – organsko vino Avaline (najvećim hitom pokazao se njihov rose!), a brend je pokrenula zajedno s dobro prijateljicom, poduzetnicom Katherine Power. Do danas vinski biznis slavne glumice značajno je narastao te su partnerice zabilježile zaradu od više od 20 milijuna dolara, kako navodi magazin Forbes.

A sada je slavna 50-godišnjakinja krenula u neobičnu akciju promocije vina. Naime, na svom Instagramu Cameron je objavila video svoje lažne provale u prodavaonicu zdrave hrane iz lanca Whole Foods Market, u koje je, diljem SAD-a, nedavno u asortiman uvršteno i njezino vegansko rose vino Avaline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AVALINE (@avaline)

U videu Cameron 'provaljuje' u dućan u ranu zoru kako bi proslavila početak prodaje svog vina na njihovim policama.

"Ovaj mjesec naša vina počinju se prodavati u Whole Foods Marketu i zato sam došla ovdje da se uvjerim da su ga lijepo složili na police, onako kako i priliči", poručila je Cameron u videu. Nakon toga Cameron se divi izgledu boca i načinu kako su složene, a nakon toga ipak nekoliko njih malo presloži.

 

Dingač Možda vas zanima... Američki Vogue oduševljen hrvatskim vinskim regijama Najave

 

 | Author: Cameron Diaz i Katherine Power

Cameron i Katherine pronašle su odličnu nišu na tržištu – njihov rose je iz organske proizvodnje, potpuno veganski te ima etiketu na kojoj su navedeni svi podaci koji zanimaju vinoljupce. A u ponudi imaju i druga vina – sauvignon blanc, cabernet sauvignon, bijelu i crvenu kupažu, pjenušac… I sve je organsko. Očito, taj put odlično im se isplatio.

 | Author: Avaline Vina Avaline foto: Avaline

 

Joe Bastianich u San Roccu Možda vas zanima... Slavni Joe Bastianich u San Roccu oduševio vrhunskim vinima! Špajza Vino Možda vas zanima... Ovo su najskuplja vina na svijetu! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.