Špajza 16. rujna 2019.

Darko Kontin poziva te da se prijaviš za izbor najboljih food blogera!

foto: Goran Stanzl/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Darko Kontin jedan je od najiskusnijih i najrelevantnijih domaćih food blogera te član žirija trećeg izdanja Gastro zvijezde.

Darko Kontin ima poduži životopis i brojne kreativne projekte u portfoliju, ali ovom ćemo ga prilikom potpisati kao food blogera, Gastrolovca i stalnog suradnika portala missGASTRO. Budući da ima podosta blogerskog staža i tisuće pratitelja na društvenim mrežama, već je treću godinu zasluženo član žirija blogerskog natjecanja Gastro zvijezda.

 

 

Darkove su najjače strane dobro oko za fotografiju i podjednako „dobro uho“ za ono što njegovi čitatelji žele kuhati. Ispunjava želje i prati trendove, uvijek s namjerom da maksimalno olakša i pojasni proces pripreme jela. Možda su baš zato njegovi recepti i među najčitanijima na našem portalu.

Očekujem da ovo izdanje bude najbolje do sada

Svoje će dugogodišnje iskustvo, dobro poznavanje društvenih mreža i blogerske zajednice upotrijebiti i pri selekciji ovogodišnje Gastro zvijezde.„Očekujem da ovo izdanje bude najbolje do sada, osobito zato što imamo i novu kategoriju Top foodie. Ove se godine mogu prijaviti i gastro entuzijasti koji za prezentaciju gastronomskog sadržaja koriste isključivo društvene mreže“, rekao nam je Darko. 

U žiriju će, uz Darka, biti i bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish te prošlogodišnja Gastro zvijezda Nasja Duplančić. 

 

Možda vas zanima... Tražimo novu Gastro zvijezdu: prijavi sebe ili omiljenog food blogera! Špajza

 

Ako imate food blog, Instagram, Facebook ili YouTube profil, prijavite se na gastrozvijezda.24sata.hr i postanite sljedeća Gastro zvijezda! Regionalno natjecanje food blogera i ove godine podržava Gorenje. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.