Špajza 18. lipnja 2021.

Dobitnici lijepih Staropramen košara za piknik su...

Staropramen košara za piknik foto: Robert Anić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Na Međunarodni dan piknika objavljujemo dobitnike lijepih i praktičnih Staropramen košara za piknik...

Kalendarski (i vremenom) ulazimo u pravo ljeto, što znači da duge dane, osobito one slobodne, napokon možemo iskoristiti za guštanje u prirodi. Dekica, košara s laganim zalogajima i hladnim napitcima zvuče i više nego dobro, a naodmet nisu ni gitara i krema za sunčanje.

Piknik možeš organizirati već danas popodne, proslaviti nadolazeći vikend - i Međunarodni dan piknika. U pripremi će ti pomoći recepti naših blogera, osmišljeni tako da ih možeš brzo pripremiti i lako zapakirati, a prikladan suputnik bit će i hladno Staropramen pivo

BACI OKO NA RECEPTE ZA PIKNIK: 

 

Možda vas zanima... Kako napraviti savršen ljetni hot dog? Recepti Bavarska peciva Možda vas zanima... Mekana domaća peciva s krem sirom i lososom Recepti Lisnate rolice Možda vas zanima... Brze lisnate rolice u dvije sočne varijante Recepti

 

 

A Međunarodni dan piknika želimo čestitati i uz prikladne poklon pakete! Dobitnici odličnih Staropramen piknik košara, uz koje dolaze dekica i pivo, su: Mirjana Frančić, Danijel Dimnjaković, Aleksandra Marković Ercegović, Davorka Tomić i Marija Kompes Cikatić.

Čestitamo dobitnicima, a svima ostalima poručujemo da divno, sunčane popodne iskoriste za piknik s najdražima. 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.