Špajza Gastro zvijezda 08. studenoga 2019.

Foodgasm by Ena - čisti užitak na "domaći" način

foto: Emica Elvedji/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Blog Foodgasm by Ena i ove je godine pronašao svoje mjesto u finalu Gastro zvijezde...

Ena Kokanović s bloga Foodgasm by Ena ima energičnost i praktičnost u kuhinji po kojima pamtimo svoje bake. I njeni recepti imaju istu nostalgičnu notu, tek s ponekom modernom intervencijom. 

Prošle je godine osvojila priznanje za svoju video produkciju, a ove će se okušati u kategoriji Tradicionalna kuhinja. Borit će se za titulu Gastro zvijezde svojim kiflicama, čvarkušama, pečenim rebarcima i pljackama.

 | Author:

Uz odlične recepte, Ena je i podjednako dobar recenzent restorana. Ako poželiš otići na ručak negdje u Slavoniji, svakako pregledaj njen blog i saznaj koja se mjesta isplati posjetiti. Savjete i inspiraciju za sljedeći ručak pronaći ćeš i na pratećim Instagram i Facebook profilima.

Nakon pomnog pregledavanja, posjeti gastro-zvijezda.hr i glasaj za blog Foodgasm by Ena!

 

Možda vas zanima... Otkrivamo vam tko je dospio u finale u kategoriji Tradicionalna kuhinja Špajza

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • frajerica 20:55 23. Listopad 2019.

    Odlična je,ima super recepte, daje odlične preporuke. Restorani koje preporučuje su vrh, kuha odlična jela, cura je pre pre zakon.