Špajza 15. ožujka 2017.

Genijalan trik za pripremu omiljenog doručka

foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Jutro je stvoreno za šalicu dobre kave i dobar doručak. Pronašli smo način kako ih spojiti u jedno i pritom uživati u sjajnom obroku!

Užurbana jutra nisu nikakva novost. Uz spremanje, treba tu ugurati još i kavu i doručak koji će nas držati sitima do popodnevnih sati. Nerijetke su situacije u kojima naprosto ne uspijevamo pohvatati sve konce pa doručkujemo negdje usput, a kavu pijemo iz aparata. Da biste spriječili takve situacije, donosimo vam genijalno rješenje.
 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Ujutro pronađite vremena za kuhanje kave, a dalje će vam sve poći za rukom samo od sebe. Skuhajte kavu, lagano je ohladite i ubacite u blender. Dodajte grčki ili neki drugi jogurt po želji i također ga ubacite u blender. Začinite šećerom ili ekstraktom vanilije za još bolje arome i blendajte. Jogurt će postati rjeđi i ublažiti kavu, a vi uživati u divnom smoothie napitku koji se voli s baš svakim jutrom. 

Pripremiti ga možete i večer prije pa ubaciti u staklenku. Ovakav je doručak idealan jer ga možete ponijeti na posao ili na put bez prevelikih briga. Prebacite ga u bočicu ili staklenku, ubacite slamčicu i navalite na svoj tako jednostavan, a tako bogat doručak.

Dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.