Špajza Gastro zvijezda 06. studenoga 2020.

Imaš još nekoliko sati za prijavu na Gastro zvijezdu!

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Nemoj propustiti svoju priliku. Prijave za Gastro zvijezdu traju do 16 sati!

Četvrto izdanje Gastro zvijezde polako ulazi u svoju najdinamičniju fazu. Prijave zatvaramo danas u 16 sati, što znači da se još uvijek stigneš uključiti u najveće natjecanje gastro blogera i foodieja u zemlji.

Proces prijave je vrlo jednostavan! Trebaš samo kopirati link na blog ili kanale na društvenim mrežama, označiti kategoriju - i to je to. Potom glavnu ulogu preuzima naš žiri, bivše Gastro zvijezde Vedran Bošković i Nasja Duplančić, renomirani food bloger Darko Kontin te bloger, voditelj i novinar Domagoj Jakopović Ribafish. Veselimo se snimanjima, dobrim receptima i, naravno, upoznavanju novih gastro entuzijasta koji će se pridružiti našem timu. 

Prijavi se!

 

Možda vas zanima... Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2020.! Najave

 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji četvrtu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie.

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. Partneri projekta su Korlat i Nikas, a za nagrade će se uz dva već spomenuta partnera pobrinuti i KitchenAid. Prijavi se!

 

Možda vas zanima... Pravila natječaja "Gastro zvijezda 2021" Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.