Špajza 26. veljače 2020.

Isprobale smo novu poslasticu iz slastičarnice Torterie Macaron

Marijana Zlomislić
gastro postao gastro.24sata.hr
Torterie Macaron u ponudu je uvrstio mini kornete punjene hladnim kremama i prelivene čokoladom...

U Torterie Macaron obično posežemo za kuglicom sladoleda od pistacije i velikim keksom od čokolade i lješnjaka, ali nije nam mrsko ni isprobavanje sezonskih noviteta. Nakon macarona sa sladoledom, koje su predstavili prošlog ljeta, osmislili su još jednu instagramičnu slasticu – mini kornete punjene kremama i prelivene čokoladom. 

 | Author: Marijana Zlomislić Marijana Zlomislić

Iz Torterie su pojasnili kako ne mogu dočekati sezonu sladoleda, a ovi se slatki korneti, ili Trattoli, čine kao dobar kompromis. U ponudi su tri vrste, kornet s kremom od jagode i bijelom čokoladom, verzija s kremom od čokolade i nugata glazirana tamnom čokoladom i posuta lješnjacima te kornet s punjenjem od burbon vanilije, tamnom čokoladom i mljevenom pistacijom.

Najbolji dio nove poslastice su definitivno slatki, hrskavi korneti koje bismo bez problema jele i bez dodataka. Složile smo se kako nam je kombinacije čokolade i lješnjaka najukusnija, dok jagoda ima najprimamljiviji miris. Upravo bi jagoda mogla biti i favorit najmlađih gostiju.

 | Author: Marijana Zlomislić Marijana Zlomislić

Trattoli imaju i nostalgičnu notu, osobito za one koji su u djetinjstvu jeli Vincekov zimski sladoled s klasičnom kornetom, kremom od tučenih bjelanjaka, čokoladom i posipom od badema. Nešto je slično nakratko oživio i Marin Medak u suradnji s brendom Majushka, kada su na Fuliranju 2018. godine predstavili zimski sladoled u obliku mikrofona.

Najupečatljivija razlika između spomenutih zimskih sladoleda i noviteta Torterie Macaron jest to što su mnogo manji. Veličine su desetak centimetara, taman za nekoliko zalogaja uz šalicu kave, a prodaju se po cijeni od 10 kuna. Baš kao i njihovi prepoznatljivi macaroni i mini krafne, lijepo izgledaju na pladnjevima – i na fotografijama.

 | Author: Marijana Zlomislić Marijana Zlomislić

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Avatar Audrey_Shipp
    Audrey_Shipp 12:52 29. Veljača 2020.

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od ... prikaži još! njega. Sada to može dobiti bil0 koja osoba na Zemlji i započeti s zarađivanjem više dolara na internetu. posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­O­­­M