Špajza Gastro zvijezda 11. studenoga 2019.

Je li Pinkfoodie novi "Top foodie"?

foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako si zapela i nedostaje ti volje za pripremu sljedećeg obroka, inspiraciju ćeš sigurno pronaći među živopisnim fotografijama Marie Wasler, kreatorice Instagram profila Pinkfoodie i superfinalistice Gastro zvijezde.

Uz kratku priču, ponekad ćeš pokupiti i poneki dobar savjet ili ideju za spajanje različitih okusa. U svakom slučaju, Marie je zaista idealan superfinalist za kategoriju Top foodie!

 

Možda vas zanima... Ovo su superfinalisti trećeg izdanja Gastro zvijezde... Špajza

 

A za sve ljubitelje životinja, Marie često objavljuje i fotografije svojih kućnih ljubimaca. Zbog toga ćeš, osim sa zdravim, veganskim receptima, s njenog Instagram profila otići popraćen ili popraćena slatkim fotografijama životinja.

Svoj glas Pinkfoodie možeš pokloniti na stranici gastro-zvijezda.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wild mushroom puff pastry strudel with caper-beet root cream. 💕 one of the dishes that got me to the finals of @kuhanipecen. Just slighly altered. 🍄🍂 Filling: 500g of wild mushrooms 1 onion Radicchio 4 minced garlic cloves Fresh herbs like thyme, rosemary, parsley Salt, pepper Caper cream: Homemade vegan mayo Few capers Dried beetroot powder The recipe is very simple but the outcome is SO delicious! 1. First cook the onion on some olive oil. Add mushrooms, herbs and garlic. When cooked, put the shrooms on puff pastry, roll it into a strudel and bake at 190 degrees for 30-40 min. 2. Make the mayo. Add some capers and beetroot powder and blend. 🌞✨ #veganfood #comfortfood #strudel #eatrealfood #mushrooms #vegansofinstagram #plantbased #veganeats #bestofvegan #plantpower #celebratehealthier #healthyish #eatgoodfeelgood #carbthefuckup #veganfoodshare #veganzone #whatveganseat #vegangermany #veganvienna #jakuham #carbs #carbscarbscarbs #pita #vegan

A post shared by Marie aka. Pinkfoodie 💕 (@mariewasler) on

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.