Špajza Gastro zvijezda 04. studenoga 2018.

Juha od brokule i popečci kakve još niste isprobali - Gastro zvijezda challenge

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Gastro zvijezda meetup definitivno je prošao u znaku dobre hrane, a u još jednom izazovu u kategoriji Zdrava hrana to su dokazale i Geeketa te Nuts and Walnuts.

Izazov u svakoj kategoriji finalistice su izvlačile iz male čarobne posudice, pa je tako Andreu s bloga Geeketa i Mariju s bloga Nuts and Walnuts dopala priprema krem juhe od brokule i popečaka.

 

Možda vas zanima... Geeketa: Ona je pravi gastro geek Špajza Možda vas zanima... Nuts and Walnuts osvaja na prvi pogled Špajza

 

Dok smo mi uživali u sjajnim mirisima, one su sjeckale, miksale, pekle i kuhale. Malo je reći kako su hrabre finalistice u kategoriji Zdrava hrana na savršen način probile led kada su u pitanju izazovi i pokazale ostatku natjecatelja koliko zabave ih očekuje kada napokon i oni dođu na red.

 

Možda vas zanima... Meetup blogera: Jelima do titule Gastro zvijezde Špajza

 

Dok su Kiwi go crazy i Zdravo i slasno mućkale svoje juhe od buče, Andrea i Marija pripremale su nam svoje verzije kremastih juha i slasnih popečaka, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu u nastavku.

 

Možda vas zanima... Juha od buče i popečci na dva potpuno različita načina - Gastro zvijezda challenge Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.