Špajza 08. veljače 2016.

Meat The King: Kraljevstvo najfinijeg odležanog mesa

Meat The King
1/8
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Ukratko, želite li naći definitivno najkvalitetnije meso za posebne prilike ili svaki dan – Meat The King ima rješenje za vas! Vrijeme je da posjetite jedan od prvih butika mesa u Hrvatskoj!

Meat The King d.o.o. obiteljska je tvrtka specijalizirana za proizvodnju i preradu mesa hrvatskog podrijetla. Njihova poslovna zajednica uključuje mrežu obiteljskih gospodarstava i stručnjake u stočarskoj proizvodnji koji su svi zajedno predani istom cilju – stvoriti ukusan i zdrav finalni proizvod.

 

Meat The King | Author: Promo foto: Promo

“Svaki naš komad mesa ručno je rezan i pojedinačno pregledan kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta, a nakon toga je dostavljen kupcu na vrhuncu njegove svježine ili idealne odležanosti.” Rekao nam je Tihomir Smoljanec, uz Deana Radinovića i Dina Kušena – jedan od trojice suvlasnika firme.

“Sve je počelo u travnju 2015. kad smo shvatili da bi ljudi jednostavno htjeli nešto više od običnog komada mesa koji dobiju u kvartovskoj mesnici. U listopadu 2015. smo konačno otvorili naš lokal u Boćarskom domu (Prisavlje 2) i lagano širimo ponudu te uživamo u sve više zadovoljnih kupaca koji su prepoznali naš trud.” rekao je drugi dio vlasničkog trojca - Dean Radinović…

Primjenom optimalnog sustava “od farme do stola”, koji garantira sve higijenske i kvalitativne uvjete, svježe i odležane odreske te suhomesnate proizvode Meat The King svakodnevno dostavlja u restorane, hotele i barove širom zemlje.

“Naglašavamo da u procesu proizvodnje i skladištenja naše juneće i goveđe meso, koje dolazi isključivo od hrvatskog simentalskog goveda, nikad ne zamrzavamo. Ono odležava u komorama za suho dozrijevanje (dry aged) u optimalnim uvjetima. Na taj način enzimi prirodno potiču fermentaciju mesa u cilju stvaranja sočnog, mekog i ukusnog odreska.

Meat The King | Author: Promo foto: Promo

Pored "beef" programa najvažniji segment poslovanja nam je linija mesa i suhomesnatih proizvoda od crne slavonske svinje za koju gastro stručnjaci tvrde da je izvanserijski gurmanski doživljaj, a misija naše tvrtke je vratiti ovu poslasticu na jelovnike vodećih hrvatskih restorana.” dovršava Tihomir Smoljanec.

“Veliku pažnju usmjeravamo i na vizualni identitet našeg brenda koji je jedinstven i prepoznatljiv. U našim elegantnim i praktičnim pakiranjima nalaze se najslasniji komadi mesa od crne slavonske svinje, baby beef i dryage beef odresci te ostali suhomesnati proizvodi.” priča Dean dok rezucka i ostale proizvode – slaninu I kobasice. Mast i čvarke ne može rezati, ali ih svejedno kušamo, fino dizajnirane i poslužene od više nego ugodnog i šarmantnog osoblja…

Ovo nam nije bio prvi doticaj sa specijalitetima – davno smo se zaljubili na nezaboravnom roštilju u Đurinoj Hiži u Varaždinskim toplicama. A oduševljenje njihovim patinastim, odstajalim steakovima tada se saželo u samo jednu rečenicu “Ovo je kao da plešete tango s Monicom Bellucci!”

Dakle, ako ste znalci, putnici, iskusni bonkulovići, ili ne znate što biste napravili za večeru za Valentinovo, a želite da se on ponovo zaljubi u vas – zaletite se u Boćarski dom svakoga dana od 11-19 sati i subotom od 10-14 u butik mesa Meat The King i okusite najbolje meso koje ste ikad probali.

Dobar tek! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.