No, ne brinite, meso jednostavno možete pretvoriti u nov i ukusan ručak. Narežite odrezak na komadiće, propirjajte ga s povrćem koje imate. Dodajte malo sojina umaka te, ako imate, naribajte malo đumbira. U kombinaciju ubacite i malo zelene salate, omiljeni umak, pa prebacite u tortilju i smotajte fajite.
Još jedna sjajna ideja bit će osvježavajući tanjur salate. Na tavi propirjajte mladi luk, šampinjone i luk pa dodajte narezani odrezak i sve dobro promiješajte. Umiješajte sira prema ukusu, pričekajte da se otopi i poslužite ohlađeno.
Umjesto od svježeg mesa, brz i ukusan gulaš možete pripremiti i od ostataka. Narežite ga na komadiće i dodajte kad povrće omekša. Na isti način možete napraviti i goveđi rižoto s komadićima pečenog odreska. Propirjajte luk i mrkvu, dodajte rižu, kratko prepecite pa podlijevajte goveđim temeljcem. Koju minutu prije kraja dodajte komadiće mesa, začinite i poslužite.
Dobar tek!