Špajza Vodič kroz najbolje hrvatske restorane 03. ožujka 2019.

Noć kulinarskih Oscara - tko je najbolji domaći chef 2019.?

foto: Gault&Millau
gastro postao gastro.24sata.hr
Svečana dodjela Gault&Milau priznanja održat će se u utorak, 5. ožujka u zagrebačkom hotelu Esplanade, a tim ćemo povodom otkriti i tko su najbolji domaći chefovi 2019. godine.

U utorak, 5. ožujka, u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade održat će se svečena dodjela Gault&Milau trofeja, jednog od najprestižnijih gastronomskih priznanja današnjice.

 

Možda vas zanima... Kuhaju se velike stvari: Chef Bašić ususret novom izdanju Gault & Millau vodiča Špajza

 

Tako ćemo u utorak otkriti tko je chef godine, veliki chef sutrašnjice, mladi talent, najbolji chef tradicijske kuhinje, chef slastičar te koji je najbolji pop up lokal 2019. godine.

Uzvanici ovih kulinarskih Oscara uživat će u večeri koju će za njih pripremati sjajna Ana Grgić, chefica kuhinje restorana Zinfandel's koji se nalazi u samom hotelu Esplanade.

Ana Grgić ujedno je i prošlogodišnja dobitnica Gault&Millau nagrade Veliki chef sutrašnjice. Uz Anu, večeru će pripremati i Igor Jagodic, chef restorana Strelec u Ljubljani te dobitnik Gault&Millau nagrade za slovenskog chefa godine 2019. godine.

 

 | Author: Gault&Millau foto: Gault&Millau

Prošlogodišnji dobitnik trofeja za domaćeg chefa godine je genijalan Vjeko Bašić, vlasnik i chef Konobe Boba.

Gault&Millau vodič izlazi na hrvatskom i engleskom jeziku, a u sklopu projekta ocijenjuje se 150 restorana, 70 pop up lolaka, predstavlja 113 vina te 25 vodećih hotela iz svih krajeva Hrvatske. Vodič je namijenjen ljubiteljima dobre hrane i finih vina te turistima koji žele uživati u vrhunskim gastronomskim doživljajima naše zemlje. 

 

 

Veselimo se 5. ožujka!

 

 | Author: Gault&Millau foto: Gault&Millau

 | Author: Gault&Millau foto: Gault&Millau

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.