Špajza 23. svibnja 2024.

Omiljeni Ginger sushi proslavio prvih 10 godina!

Ginger sushi
Suvlasnici Ginger sushi bara Zvonimir i Adriana Dobrović
foto: Nikola Zoko
U lokalu u Masarykovoj ulici u Zagrebu Ginger sushi bar proslavio je prvih 10 godina uspješnog poslovanja uz brojne drage goste, ljubitelje sushija

Brojna poznata lica, mediji ali i svi prijatelji brenda okupili su se na terasi Ginger Sushi bara u zagrebačkoj Masarykovoj ulici kako bi proslavili 10. rođendan jedne od prvih zagrebačkih sushi adresa

Ne tako davno, prije 10. godina na zagrebačkoj gastro sceni pojavio se ukusan novitet - Ginger Sushi. Bio je to jedan od prvih sushi barova u strogom centru Zagreba u kojem su zaljubljenici u ovaj, tada egzotičan zalogaj, mogli isprobati svježe pripremljene sushi kombinacije. Od tada pa sve do danas - slaveći 10 godina postojanja Ginger Sushi u zagrebačkoj Masarykovoj ulici 21 ne odustaje od potrebe da u njemu uživaju sve generacije.

Ginger sushi | Author: Nikola Zoko Ginger Sushi - 10. rođendan foto: Nikola Zoko Ginger sushi | Author: Nikola Zoko Ginger Sushi - 10. rođendan foto: Nikola Zoko

Vrhunske namirnice i sushi dostupan svima

“Postojimo punih 10 godina i naš je put od početaka bio jasan. Željeli smo sushi učiniti dostupnim svima, posebno pazeći na to da su namirnice koje koristimo svježe, pomno odabrane i umotane u rižu kojoj poklanjamo puno pažnje. Danas, kad gledamo unatrag možemo reći kako smo ponosni na svaki naš korak, posebno na sve više mladih koji vole naše kombinacije sushija", rekli su na slavlju vidno zadovoljni Adriana i Zvonimir Dobrović, sestra i brat koji stoje iza ovog uspješnog brenda.

Rođendanski party na terasu ispred Ginger Sushi bara privukao je veliki broj ljubitelja sushija, među kojima su bila i brojna poznata lica. Stigli su tako Zlatan Zuhrić Zuhra sa suprugom Monikom, glumica Mirta Zečević s kćeri Karlom, estetski kirurg Mladen Duduković, fitness trenerica Maja Ćustić, voditeljica Uršula Tolj s kćeri Ewom, ali i glumica Anita Matić Delić. 

Ginger sushi | Author: Nikola Zoko Ginger Sushi - 10. rođendan - Maja Ćustić foto: Nikola Zoko Ginger sushi | Author: Nikola Zoko Ginger Sushi - 10. rođendan - Uršula Tolj foto: Nikola Zoko

“Ginger sushi je omiljena adresa nas glumaca koji smo zaposleni u HNK. U blizini je kazališta, a ponuda je sushija odlična”, rekla je glumica Mirta Zečević prisjećajući se davne 2014. kad je Ginger Sushi otvoren u Zagrebu.

Simpatično je otkrila kako je tu vijest čula 'u kuloarima', kako je danima prolazila kraj prostora koji se polako preuređivao te onda 20. svibnja stala u red kako bi kupila sushi platu. Mirta je dodala i to kako od tada, pa do danas sushiji iz Ginger Sushija imaju isti okus u kojem uživa.

Ginger sushi | Author: Nikola Zoko Ginger Sushi - 10. rođendan foto: Nikola Zoko Ginger sushi | Author: Nikola Zoko Ginger Sushi - 10. rođendan foto: Nikola Zoko

Osluškuju želje gostiju

U samim počecima Ginger Sushi je u svojoj ponudi imao 'sushi standard' - Sake Mix, Ginger, Threesome, Maguro. Prepoznatljivi vizualno, ali i posebnog okusa zbog svježe ribe i ostalih namirnica godinama je držao isti standard, a osluškujući želje gostiju, ponuda je upotpunjena ramenom, donburijem, salatama, mochi sladoledom..

Uz činjenicu da su svojom ponudom prepoznatljivi u centru Zagreba, Ginger Sushi je dobio i svoju 'to go' priču. Popularni logo tako se nalazi na posebno kreiranim platama koje se nalaze na Zagrebačkom aerodromu u Spar i Konzum trgovinama diljem Zagreba, Rijeke, Opatije, Samobora, Velike Gorice te tijekom turističke sezone i u Istri i Dalmaciji.

Ginger sushi | Author: Nikola Zoko Ginger Sushi - 10. rođendan - Anita Matić Delić foto: Nikola Zoko

“Nedavno smo otvorili i suvremeno opremljen proizvodni pogon u Zagrebu kao odgovor na veliku potražnju za Ginger Sushijem u Hrvatskoj. U njemu se svakodnevno 'rola i mota' kako bi na svim mjestima bila isporučena svježa količina sushija.

U ovom prostoru nastaju i naše popularne kombinacije sushija za rođendane, ali i održavaju se radionice za sve one koji žele svladati umijeće stvaranja sushija kod kuće”,  zaključili su Dobrovići dodajući kako je pred njima uzbudljiv period u kojem pripremaju brojna iznenađenja.  

Ginger sushi | Author: Nikola Zoko Ginger Sushi - 10. rođendan foto: Nikola Zoko Ginger sushi | Author: Nikola Zoko Ginger Sushi - 10. rođendan foto: Nikola Zoko

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.