Špajza Gastro zvijezda 05. listopada 2021.

Pravi si foodie? Prijavi se i osvoji titulu najboljeg!

Postani Top foodie missGASTRO! foto: SHUTTERSTOCK
gastro postao gastro.24sata.hr
Top foodie zvuči kao super titula - vrijeme je da ju zaslužiš

Nisu samo blogovi izvor maštovitih recepata kojima se ljudi svakodnevno inspiriraju - društvene mreže postale su mjesto gdje mnogi traže ideju za idući ručak ili večeru. Postoji cijeli niz kreativaca koji svoje gastro gušte prenose fotografijom ili video uratkom, a upravo smo zbog njih stvorili Top foodie kategoriju Gastro zvijezde. Ako i ti svaki doručak ili slasticu podijeliš s pratiteljima koji jedva čekaju vidjeti što se iduće sprema u tvojoj kuhinji, vrijeme je da se prijaviš!

Ovu smo posebnu kategoriju osmislili kako bi istaknuli one koji su maksimalno iskoristili potencijale društvenih mreža za izražavanje svoje kreativnosti i afiniteta prema kulinarstvu iako ne pišu blog. Bez obzira na to što kao platformu ne koriste blog, neki su foodieji uspješno okupili vojsku pratitelja i priklonili se rastućem pokretu mikrobloganja. 

Ako imaš profil na društvenim mrežama koji je posvećen isključivo hrani i želiš da se za tebe čuje, obavezno se prijavi i postani Top foodie portala missGASTRO. Ako pak pratiš cijeli niz zanimljivih profila, prijavi svoje favorite i nagradi ih za dobre recepte, recenzije, primamljive fotografije ili video materijal.
 

Možda vas zanima... Pravila natječaja "Gastro zvijezda 2021" Špajza
 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji petu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.