Špajza Gastro zvijezda 29. rujna 2021.

Prijavi poznavatelja tradicionalne kuhinje koji kuha bolje i od tvoje bake!

Prijave za Gastro zvijezdu traju do 3. listopada foto: SHUTTERSTOCK

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Postani i ti zvijezda tradicionalne kuhinje ili prijavi nekoga tko će svojim kuhanjem oduševiti žiri!

Soparnik, štrukli i zlevka kod tebe su na meniju skoro svaki dan, a u loncu se često krčka fiš paprikaš ili pašticada? Obiteljsko druženje ne prolazi bez tvoje posebne purice s mlincima za koju svi misle da ju je pripremila baka? Onda si već na pola puta da postaneš Gastro zvijezda! 

Hrvatska kuhinja prepuna je tradicionalnih specijaliteta, a ako ih spremaš s posebnim žarom i ljubavi ili poznaješ nekoga tko obožava hrvatsku kuhinju, a uz to ima dara za fotografiranje hrane, pisanje i vođenje bloga, nikako ne propusti prijave za sljedeću Gastro zvijezdu. 

Već petu godinu za redom blogere entuzijaste koji obožavaju pripremati autohtone i tradicionalne hrvatske recepte nagrađujemo u kategoriji Tradicionalna kuhinja. Sada je pravo vrijeme da prijaviš sebe ili svoje omiljene blogere jer prijave traju do 3. listopada!
 

Možda vas zanima... Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2021.! Špajza
 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji petu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO i Lidlom te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. Partneri projekta su Lidl i Gorenje. Prijavi se ovdje! 

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Prijavi sebe, svog omiljenog food blogera ili Top foodieja i prati Gastro zvijezdu 2021. na portalu missGASTRO te na našem Facebook i Instagram profilu! S detaljnim pravilima natječaja se upoznaj ovdjePrijavi se ovdje!

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.