Špajza Gastro zvijezda 04. listopada 2022.

Prijavi sebe ili svog omiljenog blogera koji kuha zdravo!

Prijavi sebe ili svog omiljenog blogera/blogericu foto: Fillvlad/Pexels
gastro postao gastro.24sata.hr
I ove godine tražimo Gastro zvijezdu, a ti nemoj samo gledati sa strane, nego sudjeluj! Možeš prijaviti sebe ili omiljenog blogera.

Blogovi su svuda oko nas i ne stignemo ih sve pomno pratiti. Možda se negdje krije baš odličan bloger čije recepte trebaju svi znati i tko zaslužuje biti Gastro zvijezda. I tu nam možeš pomoći ti i prijaviti takve blogere na naš natječaj - bez obzira na to jesi li to ti ili tvoj omiljeni bloger. 

Voliš zdravu hranu i pratiš isključivo takvu u bespućima interneta? Možda ju ti pripremaš i sramežljivo čekaš svoj trenutak da zabljesneš punim sjajem na blogerskoj sceni. A možda si od onih koji se vežu uz nekog blogera i isprobaju svaki recept. Gastro zvijezda je prava prilika za taj jedan bljesak koji bi mogao obasjati cijelo tvoje gastro nebo. Ako je tvoj izbor vege prehrana, sigurno znaš gdje su najbolji recepti i tko je posebno vješt u pripremi vegetarijanskih jela. Prijavi ju/ga! 

Zdrava i vege hrana je ime jedne od kategorija u sklopu natječaja Gastro zvijezda, a vrlo je jednostavno prijaviti sebe ili nekog drugog, pa bi bila šteta to ne učiniti. Možda baš ti doneseš sreću nekom! Ono što se od tebe očekuje je da jednostavno kopiraš link na kojem se nalazi blog i upišeš ga ovdje, te dodaš još nekoliko podataka. Neće ti oduzeti puno vremena, a može donijeti vrijedne nagrade tebi ili tvom favoritu. 

Možda vas zanima... Voliš biti food bloger i želiš postati Gastro zvijezda? Prijavi se, danas je zadnji dan! Špajza

No, još važnije, prijava može donijeti gastro-slavu! A slavu imaš priliku uloviti samo ako se na vrijeme prijaviš, i to do 14. studenog 2022

Inače, Gastro zvijezda je natječaj koji se odvija već šestu godinu zaredom, u organizaciji portala missGASTRO. Kategorije u kojima se biraju najbolji blogovi su Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vege prehrana, Slastice i Najbolji kadar. Dok su prve tri kategorije rezervirane za gastro blogere, u ovoj posljednjoj možeš sudjelovati i ako nemaš svoj blog, nego svoju gastro kreativnost izražavaš na Facebooku, Instagramu i/ili YouTubeu ili Tik Toku. I u ovim kategorijama prijavljuje se linkom, ali na profil na društvenoj mreži. 

Nagrade koje možeš dobiti ako te proglasimo jednim od najboljih su uistinu vrijedne, a partner natječaja je Gorenje. No, svakom blogeru bit će važna i ona nematerijalna nagrada koja slijedi, a to je mogućnost suradnje s portalom missGASTRO i svakako bolja vidljivost, te povezivanje s drugim blogerima. 

Ne čekaj sutra, prijavi se!

Gastro zvijezda Možda vas zanima... Gastro zvijezda: Često postavljena pitanja Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.