Špajza 27. ožujka 2017.

Restoran koji vam Raclette poslužuje ravno u tanjur

Raclette
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Sjajna delicija - topljeni sir koji u New Yorku možete jesti uz svako jelo!

Ako ste ikada poželjeli pojesti ručak prekriven topljenim sirom, to i nije tako neostvarivo! Doduše, radi se o restoranu na drugom kraju svijeta - u New Yorku, ali odlično je da takvo nešto uopće postoji.

Naime, prema portalu Popsugaru restoranu Raclette u New Yorku, možete uz jelo naručiti i nekoliko vrsta istoimenog sira (Raclette) kojeg vam konobar reže nožem izravno na tanjur.

Ono što je sjajno jest to što možete odabrati hranu na koju želite da vam se ovaj predivni topljeni sir posluži. Tako možete izabrati između menija nazvanih Suisse (topljeni sir na mladom krumpiru, ukiseljenim lučicama, mini kukuruzu i pršutu), Savoyarde (topljeni sir na mladom krumpiru, ukiseljenim lučicama i mini kukuruzu), Mediterrané(šparoge pržene s timijanom, cherry rajčice, i baguette s topljenim sirom) i New York (odrezak, gljive, pržene šparoge, krumpir i topljeni sir).

Nama rastu zazubice pri samoj pomisli na ova divna jela! No kako su naravno svi oduševljeni ovim sjajnim restoranom, podijelili su svoje oduševljenje i na društvenim mrežama, a mi možemo samo maštati o predivnom topljenom siru kojeg nam netko reže ravno u tanjur!

 

I'm still thinking about cheese #raclettenyc #raclette #cheeseme #pouritonmyskull #drownmeincheese 🧀

A post shared by Wasted Cherub Face (@bonebroth) on

 

 

 

 

Say cheese!!! #raclettenyc #raclette #cheese 🧀 • Photo credit 📸: @natashahuntlee

A post shared by 👩🏻‍🍳 Morgan / NYC / 20 🍕🍷 (@tooomuchfoood) on

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.