Špajza 12. listopada 2022.

Slasni muffin od bundeve jesenska je novost u Bread Clubu

U Bread Club Zagreb nikad ne škrtare s nadjevom foto: Instagram @breadclub_zagreb
gastro postao gastro.24sata.hr
Slastice od bundeve uvijek su dobrodošle u ove jesenske dane, a ovu bismo mogli jesti bilo kad! Bread Club Zagreb nas nikad ne razočara, pa nas je tako i ovaj put - oduševio!

Bread Club je zagrebačka pekarnicaa koja je svoju popularnost stekla onog trenutka kad se pojavila, a najviše je za to zaslužan njihov neodoljivi kruh. No, nakon kruha počele su se nizati razne slastice koje su jednostavno drukčije nego drugdje. O najnovijoj, jesenskoj, piše i Miss7. 

Možda vas zanima... Panettone iz Bread Cluba je sve što želimo na blagdanskom stolu! Špajza

Popularna zagrebačka zanatska pekarnica objavila je na svom Instagram profilu sezonsku slasticu koja bi ubrzo mogla postati pravi hit. Riječ je o sočnom muffinu od bundeve. 

 | Author: Instagram @breadclub_zagreb Ako nisi pojeo/la niti jedan muffin iz Bread Cluba, pripremi se na iznenađenje količinom punjenja foto: Instagram @breadclub_zagreb

Kao i svaki njihov proizvod, ovaj je muffin također pedantno i detaljno osmišljen. Komadići pečene bundeve, crumble od bučinih sjemenki, fina krema i praline, pasta od bučinih sjemenki… Za ovaj neodoljivi muffin treba izdvojiti 22,60 kuna, a užitak je zagarantiran i nećeš požaliti niti kune.

Bread Club pekarnice možeš potražiti u Zagrebu na ovim adresama: Trakošćanska 42, Vlaška 27, Bukovačka 25. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.