Špajza 10. ožujka 2023.

Slastičarnica Neka jedu kolače preseljenjem započinje novu slatku fazu

Neka jedu kolače
Slastičarka Ivana Čuljak preseljenjem u novi prostor započinje novu fazu svog slatkog brenda Neka jedu kolače foto: Instagram @chu_lo_
gastro postao gastro.24sata.hr
Poznata slastičarka Ivana Čuljak odlučila je proizvodnju svog brenda Neka jedu kolače preseliti iz A Most Unusual Gardena te otvoriti novu slastičarnicu u blizini Kvatrića

Horvaćanska cesta 3, u sklopu A Most Unusual Gardena, bila je naša omiljena zagrebačka adresa za nabavku krafni i drugih sjajnih slastica u proteklom periodu jer upravo tamo bila je proizvodnja slatkog brenda Neka jedu kolače slastičarke Ivane Čuljak. No otprije nekoliko dana, Ivanine kolače više se ne može nabaviti na toj adresi, a razlog je što joj je prostor za proizvodnju postao premalen za njihove rastuće potrebe te je uspješna slastičarka odlučila preseliti u drugi prostor u blizinu Kvatrića, u kojem će imati i svoju slastičarnicu.

Trenutačno je u tijeku preseljenje u novi prostor i osposobljavanje istoga za proizvodnju, a već u travnju Ivanini kolači vraćaju se u A Most Unusual Garden. Slastičarnicu će za goste, najavljuje Ivana, otvoriti u svibnju.

"Vrata proizvodnje Neka jedu kolače otvorila sam 24. 7. 2020. Do ste me pitali treba li mi veće rekla bih da je ta proizvodnja točno po mojoj mjeri i da mi više ne treba. U dvije i pol godine proizvodnja je narasla i dobila fantastičan tim žena na koje sam jako ponosna. Savršeno funkcioniramo čak i u PMS-u. Okej, tad imamo svojih faza, ali ništa nepodnošljivo.

Dogodilo se to da nam je postalo usko, malo, zbog nedostatka prostora stalno smo nešto preslagivale i slagale da smo postale samoprozvane prvakinje u tetrisu. Ukratko, dogodio se rast i to je najljepše što se moglo dogoditi. Sada selimo na novu lokaciju, ali o novoj lokaciji i još jednom posebnom projekt pisat ću vam uskoro…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

Zahvaljujem svojim suradnicima, ali i svim klijentima koji su nam ukazali povjerenje i koji su potpora mom malom timu. Neću poželjeti ništa više jer sve već imam, samo ću se sa svojim timom truditi biti bolja, učiti i stvarati jer vi ste naša motivacija i inspiracija", poručila je emotivna Ivana Čuljak na svom Instagramu i tako najavila potpuno novu fazu svoga slatkog brenda.

 

Možda vas zanima... Ivana Čuljak - slastičarka čarobnih prstiju i zaraznog osmijeha Špajza

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

 

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 11:57 10. Ožujak 2023.

    Super