Špajza 22. srpnja 2018.

Slatko ljeto: 5 sjajnih ljetnih cheesecake recepata

foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Ljeto najviše volimo zbog slatkih bobica kojima se volimo sladiti i osvježavati. U kombinaciji sa svevremenskim cheesecake slasticama još su nam i bolje, pa vam stoga donosimo listu naših top pet ljetnih cheesecake recepata.

Borovnice, maline, ribizl, bijela čokolada i fina, osvježavajuća krema od sira na divan se način spajaju u svima dragoj torti od sira. Pripremite bobice i kremasti sir, upalite mikser i neka slatko ljeto počne.

 

Možda vas zanima... Usavršite cheesecake - male tajne savršenih slastica Špajza
 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Maline naprosto obožavamo i zato na prvo mjesto stavljamo spoj bijele čokolade, malina i kreme od sira. Osim što će bijela čokolada kremi dati neku novu dozu finih okusa, gusti umak od malina podići će cijeli desert na jednu novu razinu. Bolje naprosto ne može!

 

Možda vas zanima... Bijela čokolada i maline u ljetnom kolaču od sira Recepti

 

Osim dobrih okusa, ono što nas posebno osvaja kod pripreme kolača jest i brzina pripreme. Ena Kokanović tako nam je otkrila savršen recept za brze voćne cheesecake cupcakese s ribizlom. Hvala Ena, ovo ti nećemo zaboraviti!

 

Možda vas zanima... Voćni cheesecake muffini gotovi u 30 minuta Kolumne

 

 | Author: Slavonka foto: Slavonka

Borovnice je pak naša kolumnistica Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe upakirala u trobojni cheesecake koji se ne peče. Volite li ombre uzorak, priprema ove slastice bit će nezaobilazna, a zbog divnog izgleda, poslužiti je možete i na kakvom druženju s najdražima, pa ih u potpunosti oduševiti svojim kulinarskim sposobnostima.

 

Možda vas zanima... Mini cheesecake od borovnica koji se ne peče Kolumne

 

 | Author: Od slatkoga slađe foto: Od slatkoga slađe

 

Još jedan kolač s malinama stiže iz kuhinje naše kolumnistice Željke Gulan. Ona je kremu od sira i preljev od malina kombinirala s mirisnom i tako posebnom tonkom te stvorila kolač kakav se ne zaboravlja. Jeste li ga već isprobali?

 

Možda vas zanima... Cheesecake s tonkom i preljevom od malina Kolumne

 

I na kraju, no svakako ne najmanje važan, na red dolazi još jedan cheesecake naše blogerice Ene. Kao ljubiteljica kultne serije Prijatelji, pripremila je inačicu cheesecakea koji je oduševio Chandlera i Rachel te ga dodatno začinila bobičastim voćem. Nalaze li se u vašem društvu fanovi ove humoristične serije, ovo je kolač koji definitivno morate pripremiti.

 

Možda vas zanima... Nezaboravni cheesecake iz kultnih Prijatelja Kolumne

 

 | Author: Slavonka foto: Slavonka

U slast!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.