Špajza 20. travnja 2020.

Spremi se za roštilj, dovodimo Chill&Grill u tvoj dom!

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Novi okusi s roštilja kroz recepte kuhinja EU, cooking showovi, slasne delicije Gastrolovaca, prvomajski roštilj, odlična glazba i mnoštvo kreativnih ideja za zabavu – sve to donosi ovogodišnji Chill&Grill.

Stiglo je proljeće, stigao je i Chill&Grill. I to ravno u vaše domove. Zbog pandemije korona virusa najveći prvomajski festival roštiljade u Hrvatskoj ove će se godine umjesto na Bundeku održati u tvojoj kuhinji, balkonu, dvorištu ili terasi kuće i stana jer #ostanidoma je najsigurnije i upravo tamo će ti stići sve što trebaš za Chill&Grill. 

Dovoljno je da pratiš missGastro i 24sata i saznaš sjajne nove recepte kako pripremiti omiljene burgere, kotlete, ćevape, povrće, lepinje i sve ono drugo što želiš staviti na roštilj. U sljedećih mjesec dana na platformama 24sata i missGastro donosimo niz raznovrsnih recepata iz cijele Europe, saznat ćeš o roštilju više nego što si mogao i pomisliti, a čeka te i niz nagrada koje smo pripremili za čitatelje diljem Hrvatske. 

Onima najdomišljatijima, najkreativnijima i najbržima pripremili smo i niz iznenađenja i nagrada. Tako ćeš putem natječaja moći osvojiti brojne poklone poput paketa za roštiljanje i ukusnog mesa. 

Mjesec dana sjajne zabave, glazbe, hrane i pića

Chill&Grill i ove godine organizira spektakl za 1. svibanj. Za taj nacionalni Chill&Grill dan svim građanima Hrvatske poklanja poseban poklon, koncert iznenađenja koji će se održati u jednom od zagrebačkih kvartova. Radi se popularnoj hrvatskoj grupi čiji će stream spektakularne svirke na Facebooku 24sata moći pratiti cijela Hrvatska, a tko će svirati dok ti čilaš i grilaš u svom stanu otkrit ćemo ti uskoro.

Zato #ostanidoma, vodi računa o sigurnoj udaljenosti, pripremi svoje roštilje i grill tave jer ChillandGrill ove godine dolazi k tebi u kuću. Od 20. travnja do 31. svibnja na micrositeu i na platformama 24sata dajemo upute za sigurno roštiljanje pa možeš biti siguran da si proveo sve mjere opreza koje je propisao Nacionalni civilni stožer. Kroz razne recepte predstavljamo europsku kuhinju, ali i nova jela iz svih dijelova Hrvatske, a svoje će kulinarske tajne s tobom podijeliti najbolji hrvatski gastrolovci i naši najcjenjeniji chefovi u cooking showovima. 

Naći će se tu i mnoštvo raznog sadržaja u kojima ćemo ti dati kreativna rješenja kako pripremiti društvene igre za veliku roštiljadu, kako urediti svoj balkon, vrt ili dvorište, zabaviti djecu uz zanimljive radionice vezane za sadnju biljaka i pripremu hrane. Naučit ćemo te da chillanje u kući može biti idilično iskustvo uz osvježavajuće koktele za koje ćemo ti otkriti sve tajne kako ga spremiti baš kao u tvom omiljenom baru.

A da sve prođe u veselom raspoloženju Chill&Grill će ti pripremiti playlistu koju slažu DJ-evi iz Hrvatske, ali iz drugih država EU. Mlade nade i već poznata glazbena imena unijet će ritam u tvoj dom tijekom cijelog mjeseca događanja. 

Sigurniji nego ikad, s mnoštvom sadržaja Chill&Grill će unijeti razlog za još bogatije obiteljsko druženje s najmilijima u tvoja četiri zida. Čeka te mjesec dana sjajne zabave, glazbe, hrane, pića i uređenja svoje chill zone.  Više saznaj ovdje.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.