Špajza Gastro zvijezda 09. studenoga 2019.

Tradicionalna je kuhinja "Začinjena s ljubavlju"

foto: Emica Elvedji/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
U finalu Gastro zvijezde, u kategoriji Tradicionalna kuhinja, je i Vedran Bošković. Autor je bloga Začinjeno s ljubavlju, Gastrolovac i pravi ljubitelj ukusne, domaće hrane.

Vedran Bošković, autor bloga Začinjeno s ljubavlju, doživio je apsolutnu transformaciju pred našim očima. Na prvom je izdanju Gastro zvijezde pobijedio u kategoriji Međunarodna kuhinja, a ove je godine s punim pravom u završnici kategorije posvećene tradicionalnoj kuhinji.

Njegov stil je profinjen, ali nepretenciozan, i pod utjecajem slavonske kulinarske tradicije. Iako se Vedran dobro snalazi i sa specijalitetima s drugih kontinenata, njegova su tradicionalna jela ono što nas u posljednje vrijeme oduševljava. 

 | Author:

Torta s okusom knedli od šljiva, prhka pita od jabuka, klasična makovnjača, štrukli i recenzije iz domaćih restorana i vinarija ono su što možete pronaći na blogu Začinjeno s ljubavlju. 

Pregledajte blog i prateće Facebook i Instagram profile, a potom otvorite gastro-zvijezda.hr i dajte Vedranu svoj glas. 

 

Možda vas zanima... Otkrivamo vam tko je dospio u finale u kategoriji Tradicionalna kuhinja Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.