A svaki grill majstor uvjeren je da baš on radi najbolji roštilj. Je li tajna u mesu, marinadi ili samoj tehnici grilanja, svatko skriva svoj 'as u rukavu'. No koliko mesa pripremiti, koje odabrati? Što nam je potrebno za marinadu od koje će se meso topiti u ustima? Kakve priloge pripremiti? Izbor je velik, a odluka nimalo laka. Da bi sezona roštiljanja bila što uspješnija, Podravka ima pravo rješenje.
Grill, pivske ili gurmanske? Pričamo o kobasicama, naravno. Samo ih stavite na roštilj i uživajte u sočnom cvrčanju i mirisima od kojih rastu zazubice.
Ako se pak odlučite za dobre stare pljeskavice ili pak ćevape, napravite dobru marinadu barem dan prije i ostavite meso da 'odleži' u njoj. U nedostatku vremena, iskoristite Vegeta gotove marinade i sigurni smo da ćete izazvati ovacije svojih gostiju.
A kad meso bude gotovo, oboružajte se i ukusnim prilozima. Senf, osim što potiče probavu, ima nisku kalorijsku vrijednost, što ga čini i mudrim izborom uz jela s više masnoće. Osim kao prilog, odličan je trik iskoristiti ga u spomenutoj marinadi kao premaz za meso, ali i u preljevima za salate.
A kad tražite nešto povrtno, ukusno, nešto što će vašem jelu dati novi okus i teksturu, ne tražite dalje: Podravka ajvar uvijek vam je na raspolaganju!
Dugu i toplu sezonu grilanja i dobar tek želi vam Podravka!