Špajza 02. srpnja 2018.

Uspješna sezona roštiljanja uz Podravku

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Dolazak lijepog i sunčanog vremena idealan je za obiteljska i prijateljska druženja na otvorenom uz roštilj. Dobra hrana i dobro društvo provjeren su recept za čistu uživanciju na svježem zraku.

A svaki grill majstor uvjeren je da baš on radi najbolji roštilj. Je li tajna u mesu, marinadi ili samoj tehnici grilanja, svatko skriva svoj 'as u rukavu'. No koliko mesa pripremiti, koje odabrati? Što nam je potrebno za marinadu od koje će se meso topiti u ustima? Kakve priloge pripremiti? Izbor je velik, a odluka nimalo laka. Da bi sezona roštiljanja bila što uspješnija, Podravka ima pravo rješenje

Grill, pivske ili gurmanske? Pričamo o kobasicama, naravno. Samo ih stavite na roštilj i uživajte u sočnom cvrčanju i mirisima od kojih rastu zazubice.

 | Author: Promo foto: Promo

Ako se pak odlučite za dobre stare pljeskavice ili pak ćevape, napravite dobru marinadu barem dan prije i ostavite meso da 'odleži' u njoj. U nedostatku vremena, iskoristite Vegeta gotove marinade i sigurni smo da ćete izazvati ovacije svojih gostiju.

 | Author: Promo foto: Promo

A kad meso bude gotovo, oboružajte se i ukusnim prilozima. Senf, osim što potiče probavu, ima nisku kalorijsku vrijednost, što ga čini i mudrim izborom uz jela s više masnoće. Osim kao prilog, odličan je trik iskoristiti ga u spomenutoj marinadi kao premaz za meso, ali i u preljevima za salate.

 | Author: Promo foto: Promo

A kad tražite nešto povrtno, ukusno, nešto što će vašem jelu dati novi okus i teksturu, ne tražite dalje: Podravka ajvar uvijek vam je na raspolaganju!

 | Author: Promo foto: Promo

Dugu i toplu sezonu grilanja i dobar tek želi vam Podravka!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.