Špajza 19. rujna 2018.

Veliki uspjeh: David Skoko dobio emisiju na 24Kitchen!

foto: Duško Marušić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Chef David Skoko postat će prvi hrvatski kuhar koji će imati vlastitu emisiju na 24Kitchen.

Poznati hrvatski chef David Skoko, izazvao je pozornost medija kada se prije nekoliko godina pojavio u 'MasterChefu' te emisiji 'No Reservations' Anthonyja Bourdaina. Ubrzo nakon radio je reda u 'Jezikovoj juhi', a sada vraća na male ekrane. 

Kako doznaje Story, Skoku ćemo ove zime gledati na popularnom gastro kanalu 24Kitchen, gdje će se pridružiti kulinarskim zvijezdama kao što su Gordon Ramsay i Jamie Oliver.

 

Skoko | Author: Promo foto: Promo

On će tako postati prvi Hrvat koji će imati svoju emisiju na tom najpopularnijem svjetskom TV kanalu za zaljubljenike u kuhanje i hranu. Emisija će se zvati David Skoko: stari gušti, nova kužina, a on će putem nje gledateljima predstavljati razna hrvatska jela.

"Ovo je vrhunac moje televizijske karijere i ostvarenje najluđih snova. U regiji već ima nekoliko emisija s kuharima iz Srbije i Slovenije, a mislim da je sad pravo vrijeme za hrvatsku emisiju. Kuhamo ovo već neko vrije, sad je spremno za serviranje", otkriva Skoko i priznaje da ima 'leptiriće' u trbuhu.

 

Možda vas zanima... Mala riblja školica Davida Skoke Špajza

 

"Emisija će biti predstavljanje jednostavnih, tradicionalnih, domaćih jela s malim twistom.  Od mene se očekuje da radim tri jela po epizodi . predjelo, glavno jelo i desert, a to će najčešće biti jela na kojima ma odrastao", kaže i dodaje kako je na prijašnjim TV projektima mnogo naučio što će mu sigurno pomoći u nadolazećem.

 | Author: Duško Marušić/PIXSELL foto: Duško Marušić/PIXSELL

Kada se prvi put pojavio na televiziji izazvao je veliku pozornost. Gospođe su ga za zaustavljale na tržnici i molile da im misli nešto za ručak .Bilo je tu i zvižduka, dobacivanja... Ipak, priznaje, slava mu je donijela više pozitivnog nego negativnog. "Donijela je našem restoranu 'Batelina' nešto manje promocije, a time i popunjenost, a ja sam dobio priliku sudjelovati u raznim gastronomskim projektima".

 

Možda vas zanima... Chef David Skoko otkrio nam je kako da meso bude sočnije Špajza

 

24Kitchen najpopularniji je svjetski gastro TV kanal koji je iznjedrio brojne gastro zvijezde. Trenutno svoje emisije tamo imaju Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Rudolph van Veen te mnogi drugi.
 

Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođite na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :)

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MIRKO 09:21 01. Listopad 2018.

    POHVALE GOSP.SKOKI. VRLO PROFESIONALAN, SPOSOBAN I TALENTIRAN SHEF. SVE POHVALE I SAMO NAPRIJED!!!