Špajza Gastro zvijezda 20. listopada 2017.

Vrijedne nagrade za "Gastro zvijezde"

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Imaš gastro blog? Uživaš u pripremanju hrane i voliš eksperimentirati?  Ako je odgovor na pitanja potvrdan, svakako se prijavi na naš natječaj "Gastro zvijezda" i osvoji genijalne nagrade.

Već smo vam otkrili kako će najbolje u devet kategorija birati najuspješniji hrvatski bloger Darko Kontin, pobjednica Celebrity MasterChefa Lana Klingor Mihić, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i urednik portala Gastro.hr Domagoj Jakopović Ribafish. Pronađite kategoriju koja vam najbolje odgovara i prijavite sebe ili svoje prijatelje na prvi ovakav natječaj u Hrvatskoj.

Za ukupnog pobjednika, pobjednike i finaliste svih kategorije pripremili smo i vrijedne nagrade. Food blogera godine očekuje profesionalna Sony foto-video oprema koja uključuje digitalni fotoaparat, stativ, LED rasvjetu i držače. Zvijezda će poduprijeti njegovu ljubav prema hrani godišnjom zalihom proizvoda, a svom će blogu moći uz digitalnu oznaku ponosno istaknuti kako je „Gastro zvijezda“.

 

Najbolje u pojedinim kategorijama Zvijezda će također razveseliti s namirnicama za cijelu godinu, a uz Tefalov set noževa Ingenio i Boschov mikser svaka će sljedeća kulinarska avantura biti još uspješnija. Stručni će žiri i njima dodijeliti statuu i ekskluzivnu digitalnu oznaku „Gastro zvijezda“. Ni ostali finalisti neće otići praznik ruku jer Zvijezda poklanja vrijedne pakete

Prijavite se, upoznajte mnoge gastro entuzijaste i krenite u borbu za titulu prve „Gastro zvijezde“

Vjerujemo da smo vas zainteresirali pa detalje o kategorijama i žiriju potražite u sljedećim člancima:

 

Možda vas zanima... Upoznajte žiri Gastro zvijezda natječaja Špajza

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

 

Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođi na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :) 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.