Špajza Gastro zvijezda 11. studenoga 2019.

Za veganske recepte osmišljene s puno ljubavi posjeti blog Burbon i borovnice

foto: Emica Elvedji/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Blog Burbon i borovnice ambasador je veganskih, zdravih i živopisnih jela, a upravo iz tih razloga našao se u superfinalu ovogodišnje Gastro zvijezde!

Blogerica Nataša Rajčević autorica je bloga Burbon i borovnice preko kojeg gotovo da možemo osjetiti okuse hrane koja nas je oduševila svojim živopisnim izgledom. Natašina jela izgledaju vrlo primamljivo što ne čudi s obzirom na to da je njezin moto ''Što više boja na tanjuru, to bolje!''. Upravo je to jedan od razloga zbog čega je oduševila stručni žiri i publiku te postala superfinalistica Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana. 

Nataša svojim receptima želi približiti ljudima vegansku prehranu. ali im i pokazati kako takva jela ne moraju biti dosadna i komplicirana već zasitna i ukusna. Na njezinom blogu tako možemo pronaći razne recepte za glavna jela, ali i razne namaze, umake, juhe i variva, salate, ali i slastice i smoothieje. 

 | Author: Burbon i borovnice foto: Burbon i borovnice

Ako si i ti fan veganske prehrane ili jednostavno samo želiš probati nove okuse, nećeš pogriješiti ako inspiraciju potražiš na blogu Burbon i borovnice i na pratećim Facebook i Instagram profilima. Nakon što vidiš kako ukusno izgleda ova hrana, uvjereni smo kako ćeš svoj glas htjeti dati upravo Nataši, a to možeš učiniti brzinskim klikom na gastro-zvijezda.hr.

 

Možda vas zanima... Ovo su superfinalisti trećeg izdanja Gastro zvijezde... Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.