Špajza Gastro zvijezda 30. rujna 2021.

Zdrava ili vege hrana su tvoja jača strana? Možda si baš ti iduća Gastro zvijezda!

Postani Gastro zvijezda u kategoriji Zdrava ili vege hrana foto: SHUTTERSTOCK

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Prijavi sebe ili omiljenog "zelenog" blogera i možda baš netko od vas postane Gastro zvijezda 2021.

Nutricionizam, zdrava prehrana i fini zalogaji za tebe su nerazdvojni? Zdrava ili vege hrana tvoja su specijalnost ili pratiš blogera koji osim što sprema najukusnije zdrave zalogaje odlično fotografira hranu, ali ju poprati i zanimljivim tekstom? Upravo je to savršen recept za novu Gastro zvijezdu!

Blogeri koji pripremaju zdrave recepte nepresušna su inspiracija i motivacija za zdrav život, a sada svoj rad mogu i okruniti nagradama. Prijavi sebe ili svog omiljenog "zelenog" blogera i postani Gastro zvijezda. Prijave traju do 3. listopada, a prijaviti se možeš ovdje!
 

Možda vas zanima... Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2021.! Špajza
 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji petu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. Partneri projekta su Lidl i Gorenje. Prijavi se ovdje! 

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Prijavi sebe, svog omiljenog food blogera ili Top foodieja i prati Gastro zvijezdu 2021. na portalu missGASTRO te na našem Facebook i Instagram profilu! S detaljnim pravilima natječaja se upoznaj ovdjePrijavi se ovdje!

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.