Špajza 09. prosinca 2017.

Zimski smoothie na brzinu smuti!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Za početak dana, za dodatnu energiju tijekom dana ili za jačanje imuniteta, u hladnijim danima smoothieji su idealan način da se obranite od prehlada i bolesti.

Priprema smoothieja jednostavnija je nego što se čini. Potreban vam je samo blender u koji ćete ubaciti sve sastojke i čaša iz koje ćete ih na kraju popiti. 

 

Banana smoothie Možda vas zanima... Otkrijte koje su banane najbolje za smoothie Špajza

 

Povrće poput špinata i voće poput banane, manga ili ananasa odlično će se utjecati na vaš organizam, a osim toga, kombinacije ovih okusa u potpunosti bi vas mogle osvojiti.

 

Možda vas zanima... Mango lassi – vaš novi omiljeni napitak Recepti

 

 | Author: thinkstock foto: thinkstock

 

Dodajte im kokosovog ili bademovog mlijeka, narančinog soka, a u ponekad si dopustite i dodatak kave ili zelenog čaja.

Zobene pahuljice cijelu će stvar dići na jednu novu razinu te vam dati energiju da preživite dan na poslu ili fakultetu sve do podneva. 

Sve što trebate jest dobro umutiti sve sastojke pa uživati u fantastičnim napicima koji će vašem tijelu dati energiju, a vas ispuniti sjajnim okusima.

 

Možda vas zanima... Narančasti smoothie - spremite sunce u čašu Recepti Možda vas zanima... Ovaj će te smoothie osvojiti i okusom i bojom Recepti

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

U nastavku donosimo naše omiljene recepte za smoothieje koji će vam se zasigurno svidjeti.

 

Možda vas zanima... Razbudite se smoothiejem od banane i badema Špajza Možda vas zanima... Budi iz sna: Smoothie od jogurta i limuna Recepti Zeleni smoothie Možda vas zanima... Ovo će vas vratiti u normalu: Zeleni smoothie Recepti

 

Živjeli!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.