Pizza - jelo za svako doba dana

Thinkstock
Već dugo pizza nije hrana siromašnih Talijana, nego temelj za kulinarsku kreativnost.
Vidi originalni članak

S obzirom na popularnost pizze, korisno je naučiti kako kvalitetno zamijesiti tijesto. U nastavku pročitajte naše detaljne upute i nadmašite okuse vaše omiljene pizzerije.

 

najbolje ikad! Najbolje tijesto za pizzu s kojim ne možeš pogriješiti

 

Ako pak želite tijesto bez brašna, obratite pozornost na recept blogerice Geekete ili isprobajte neobičnu pizzu od cvjetače.

 

ZDRAVO! Tikvice u novom obliku: Zelena pizza

 

bez glutena Nevjerojatan tajni sastojak novog tijesta za pizzu!

 

Nakon što se odlučite između klasičnog tijesta i ovih inovativnih recepata s povrćem, odaberite omiljeni nadjev. Nećemo vam predlagati uobičajene recepte, već neke koji će vas potaknuti na vlastite eksperimente.

Jedan od nesvakidašnjih je recept blogerice Cutie and pie s puno sira i bez umaka od rajčice. Ako pak volite bogate nadjeve, odlučite se za pizzu s kuhanim pilećim prsima, mozzarellom i dressingom od mariniranih inćuna.

 

Blogerski specijaliteti Divota: Domaća pizza sa češnjakom i tri vrste sira

 

Drugačiji klasik Nova vrsta: Kakvu bi pizzu volio Cezar?

 

Pizza je postala pojam koji obuhvaća mnogo više od okruglog tijesta s rajčicom, mozzarellom i bosiljkom. Sve češće radimo pizza sendviče, muffine, složence...

U nastavku pogledajte uputstva za pripremu nekoliko ukusnih jela čiji okus neodoljivo podsjeća na pizzu.

 

Samo 5 minuta Nikad lakše: Pizza u šalici nevjerojatno sliči originalu

 

Pizza, pizza i još malo pizze Pizza sendvič kakav nikada ne biste očekivali!

 

mini krasotice Napravite brze i slasne pizza pogačice
 

 

Odaberite neki od recepata za današnju večeru i opustite se uz dobru glazbu ili film.

Dobar tek!

 

Posjeti Gastro.hr