Recepti 03. studenoga 2017.

Pizza - jelo za svako doba dana

pizza s kobasicom
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Već dugo pizza nije hrana siromašnih Talijana, nego temelj za kulinarsku kreativnost.

S obzirom na popularnost pizze, korisno je naučiti kako kvalitetno zamijesiti tijesto. U nastavku pročitajte naše detaljne upute i nadmašite okuse vaše omiljene pizzerije.

 

pizza Možda vas zanima... Najbolje tijesto za pizzu s kojim ne možeš pogriješiti Recepti

 

Ako pak želite tijesto bez brašna, obratite pozornost na recept blogerice Geekete ili isprobajte neobičnu pizzu od cvjetače.

 

Možda vas zanima... Tikvice u novom obliku: Zelena pizza Kolumne

 

Možda vas zanima... Nevjerojatan tajni sastojak novog tijesta za pizzu! Špajza

 

Nakon što se odlučite između klasičnog tijesta i ovih inovativnih recepata s povrćem, odaberite omiljeni nadjev. Nećemo vam predlagati uobičajene recepte, već neke koji će vas potaknuti na vlastite eksperimente.

Jedan od nesvakidašnjih je recept blogerice Cutie and pie s puno sira i bez umaka od rajčice. Ako pak volite bogate nadjeve, odlučite se za pizzu s kuhanim pilećim prsima, mozzarellom i dressingom od mariniranih inćuna.

 

Možda vas zanima... Divota: Domaća pizza sa češnjakom i tri vrste sira Kolumne

 

Možda vas zanima... Nova vrsta: Kakvu bi pizzu volio Cezar? Recepti

 

Pizza je postala pojam koji obuhvaća mnogo više od okruglog tijesta s rajčicom, mozzarellom i bosiljkom. Sve češće radimo pizza sendviče, muffine, složence...

U nastavku pogledajte uputstva za pripremu nekoliko ukusnih jela čiji okus neodoljivo podsjeća na pizzu.

 

Možda vas zanima... Nikad lakše: Pizza u šalici nevjerojatno sliči originalu Recepti

 

Možda vas zanima... Pizza sendvič kakav nikada ne biste očekivali! Recepti

 

Možda vas zanima... Napravite brze i slasne pizza pogačice Recepti
 

 

Odaberite neki od recepata za današnju večeru i opustite se uz dobru glazbu ili film.

Dobar tek!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.