Slastice naših blogera koje najviše volite

Thinkstock
Blogeri su nam konstantan izvor inspiracije, a po broju klikova čini se da i vama!
Vidi originalni članak

Provjerili smo koje ste članke naših blogera najviše čitali u prvoj trećini ove godine. Ako ste slučajno propustili neki od ovih recepata, vrijeme je da nadoknadite!

Brze fritule Jannette Razum su vas definitivno osvojile. Bez obzira na godišnje doba i činjenicu da su poklade iza nas, počastite ovim slasnim zalogajčićima s jogurtom, jabukama i cimetom. Svidjela vam se i  njena pita od limuna s meringom, kao i izvrstan recept za simpatičan zebra kolač

 

Sezona je počela Brze fritule s jogurtom, jabukama i cimetom

 

 

Niste bili ravnodušni ni prema kremastom kolaču s višnjama Gracijele Došen. Vjerujemo da su vas osvojile slojevitost i jednostavnost, baš kao i nas!

 

MLJAC Crvena rapsodija: Kolač s višnjama

 

Mirjana Šmit, koja stoji iza bloga Od slatkoga slađe osmislila je primamljivu dvobojnu roladu kojoj je teško odoljeti. Ovaj je recept pravi izbor za one koji vole posebno kremaste i moćne deserte.

 

Od slatkoga slađe Dvobojna rolada - spoj čokolade, badema i keksa

 

 

Za kraj smo ostavili dvije potpuno različite slastice – gibanicu i popularnu pitu koju često vidimo u filmovima.  Međimursku je gibanicu pripremila Nevena Josipović, a pita je zaintrigirala Mateju Mikić Pavlović.

 

Međimurska gibanica Najfinija međimurska gibanica s četiri nadjeva

Matea's Kitchn Stories Puding pita - slasni američki klasik

 

Isplati se isprobati svaki od ovih deserata, a pri pripremi će vam zasigurno pripomoći detaljne upute naših dragih blogera.

Želimo vam ugodan (i sladak) ostatak dana!

 

Posjeti Gastro.hr