Vrhnje za šlag Kako pravilno istući vrhnje za šlag? Prednost šlaga pripremljenog od "pravog" vrhnja, u usporedbi s njegovim imitacijama, bez sumnje je njegova nenadmašnost… Špajza
Njegovo veličanstvo Češnjak: Može i bez lošeg zadaha! Stavimo sa strane brojne zdravstvene prednosti koje nudi češnjak, ali i njegov je okus nenadmašan. Češnjak je svakako n… Špajza
domaće je domaće Imamo recept! U 10 koraka do savršenih štrukli Pod vještim rukama mlade kuharice Andreje Šaić razvlači se tijesto preko golemog stola. Tanko poput papira, spremno je … Recepti
njami... Kraljevski omlet za poletnije jutro! Savršen omlet je kremast i ravnomjerno skuhan iznutra, gladak i zlatno žut izvana. Još da vas može dočekati na stolu... Recepti
meseko! Kako napraviti savršeno mekanu junetinu? Ponekad se može činiti da je junetinu izuzetno teško pripremiti bez da postane tvrda i žilava, no sam zadatak postaje v… Špajza
Ništa lakše! Otkrijte tajnu savršenog pommes fritesa Malo je onih koji ne vole pommes frites, iako ga se mnogi odriču u strahu da će ostaviti traga na vitkoj liniji. Povrem… Špajza
Dobro je znati Par trikova za savršena jaja Kaže se da je moguće prepoznati pravog kuhara po tome kako priprema jaja Iako jednostavno jelo, jaja zahtijevaju znanje… Kolumne
Najdraži prilog Sve što ste oduvijek željeli znati o njokima! Jeste li znali da je u restoranima diljem Italije, a osobito u Rimu svaki četvrtak jelo s njokima specijalitet dana? Nj… Špajza
Njezino veličanstvo Brzo i lako napravite sami savršenu majonezu U industrijskim uvjetima strogo se motre i kontroliraju: kiselost, temperatura i žitkost sastojaka, no u kućnim uvjetim… Špajza
zdravije Napravite fantastičnu majonezu bez jaja! Poznata i omiljena emulzija majoneza gotovo je nezamisliva bez jaja. Ili možda nije? Bilo kako bilo, žumanjak je bitan … Recepti
Gastro.hr Bruschette: Saznajte sve tajne nove zvijezde snacka Bruschette možete pripremati u neograničenom broju varijacija, a uvijek će biti brz i ukusan obrok
Gastro.hr Naučite kako brzo i jednostavno karamelizirati luk Uslijed karamelizacije luka događa se nevjerojatna transformacija okusa. Oštre i jake arome pretvaraju se u blage, slat…
Gastro.hr Sve tajne kondenziranog mlijeka Kondenzirano mlijeko se po prvi puta pojavilo sredinom 19. stoljeća u Americi. S obzirom da je mlijeko po prirodi vrlo …
Gastro.hr Napravite svoje idealne raviole Punjena tjestenina u usporedbi s ostalim vrstama tjestenine ima svoje posebne čari. Sastojci su skriveni unutar zatvore…