Vrhnje za šlag
Pronađeno 24 rezultata za tag „
gastro trik
”
Njegovo veličanstvo
Češnjak: Može i bez lošeg zadaha!
Stavimo sa strane brojne zdravstvene prednosti koje nudi češnjak, ali i njegov je okus nenadmašan. Češnjak je svakako n…
domaće je domaće
Imamo recept! U 10 koraka do savršenih štrukli
Pod vještim rukama mlade kuharice Andreje Šaić razvlači se tijesto preko golemog stola. Tanko poput papira, spremno je …
njami...
Kraljevski omlet za poletnije jutro!
Savršen omlet je kremast i ravnomjerno skuhan iznutra, gladak i zlatno žut izvana. Još da vas može dočekati na stolu...
meseko!
Kako napraviti savršeno mekanu junetinu?
Ponekad se može činiti da je junetinu izuzetno teško pripremiti bez da postane tvrda i žilava, no sam zadatak postaje v…
Ništa lakše!
Otkrijte tajnu savršenog pommes fritesa
Malo je onih koji ne vole pommes frites, iako ga se mnogi odriču u strahu da će ostaviti traga na vitkoj liniji. Povrem…
Dobro je znati
Par trikova za savršena jaja
Kaže se da je moguće prepoznati pravog kuhara po tome kako priprema jaja Iako jednostavno jelo, jaja zahtijevaju znanje…
Najdraži prilog
Sve što ste oduvijek željeli znati o njokima!
Jeste li znali da je u restoranima diljem Italije, a osobito u Rimu svaki četvrtak jelo s njokima specijalitet dana? Nj…
Njezino veličanstvo
Brzo i lako napravite sami savršenu majonezu
U industrijskim uvjetima strogo se motre i kontroliraju: kiselost, temperatura i žitkost sastojaka, no u kućnim uvjetim…
zdravije
Napravite fantastičnu majonezu bez jaja!
Poznata i omiljena emulzija majoneza gotovo je nezamisliva bez jaja. Ili možda nije? Bilo kako bilo, žumanjak je bitan …
Gastro.hr
Bruschette: Saznajte sve tajne nove zvijezde snacka
Bruschette možete pripremati u neograničenom broju varijacija, a uvijek će biti brz i ukusan obrok
Gastro.hr
Naučite kako brzo i jednostavno karamelizirati luk
Uslijed karamelizacije luka događa se nevjerojatna transformacija okusa. Oštre i jake arome pretvaraju se u blage, slat…
Gastro.hr
Sve tajne kondenziranog mlijeka
Kondenzirano mlijeko se po prvi puta pojavilo sredinom 19. stoljeća u Americi. S obzirom da je mlijeko po prirodi vrlo …
Gastro.hr