HTZ predstavlja Vrhunske predstave svjetski poznatih chefova u Puli U Puli je ovoga tjedna održana radionica u organizaciji Hrvatske turističke zajednice u suradnji s Hrvatskom obrtničkom… Recenzije
Druga strana kruške Sezonske radosti: Slane interpretacije kruške Od zdravih slatkiša do ekskluzivnih jela, kruška nas prati od početka ljeta sve do hladnih jesenskih dana, a s obzirom … Špajza
Naši omiljeni restorani Najbolje domaće delicije od sezonskog voća Ekipa portala Hrvatska 365 Gourmet zavirila je u kuhinje domaćih restorana pa skupila najzanimljivije sezonske delicije… Špajza
Domaće je najslađe Čarolija Mediterana u specijalitetima od inćuna Punoćom okusa te mirisom mora i algi, inćun se ističe upravo u ljetnim mjesecima, kada se i najčešće lovi mrežama pliva… Špajza
Gastro Zvijezda Lionel Levy: Sve o Michelin zvjezdicama saznajte u Opatiji Michelinov chef Lionel Levy svjetski je poznat predvodnik nove mediteranske kuhinje, a izučio je zanat od međunarodno p… Najave
Namirnica tjedna Kamenice - izvorni okusi mora u najboljem obliku Delikatne školjke najveći gušt pružaju odmah po vađenju iz mora, bogate su hranjivim tvarima i pružaju velik užitak kak… Špajza
Namirnica tjedna Kamen, sunce i bračka janjetina Otočne se namirnice nalaze u onoj raritetnoj skupini, unikatnih okusa i aroma. Iza njih se krije zahtjevan uzgoj i pro… Špajza
Namirnica tjedna Pršut – najtraženija mesna delicija Uz maslinovo ulje, fini domaći sir i pokoju još toplu fetu kruha, pravi dalmatinski pršut postaje delicija koju je tešk… Špajza
Namirnica tjedna Hobotnica - stvorena za ukusne maštarije Hobotnica se nekada smatrala siromašnim ulovom za skroman objed dok je u današnje vrijeme stekla status cijenjene namir… Špajza