Mali trikovi Zašto tikvice i patlidžane solimo prije kuhanja? Često u receptima za pripremu patlidžana i tikvica, pa i krastavaca, nalazimo korak kojim se ističe važnost soljenja pr… Špajza
miljenici ljeta Od musake do parmigiane: 8 finih jela od patlidžana Iako su ponekad gorki, patlidžani spadaju u miljenike ljeta. Razna jela - od musaka, pohanih i punjenih patlidžana, nam… Recepti
ljetni složenci Ove sezonske složence moraš isprobati! Složi i ispeci brzinski ručak za cijelu obitelj! Recepti
s tajnim sastojkom Iznenađujuće ukusno: Pečeni patlidžan na azijski način Patlidžan u kombinaciji sa svijetlom miso pastom i tostiranim sezamovim sjemenkama nam je baš veliko otkriće. Još kad g… 15' 30' 8 Recepti
obožavamo! Napravi parmigianu po receptu talijanskog chefa! Gennaro Contaldo priprema ukusnu parmigianu od patlidžana, rajčice, parmezana i mozzarelle... 15' 50' 6 Recepti
može i bez mesa Slasni sendvič s okruglicama od patlidžana i gljiva Mesne su okruglice mnogima visoko na popisu omiljenih jela, ali ova bi se verzija bezmesnih okruglica - okruglice od pa… Recepti
za prste polizati Parmigiana - okus i miris Sicilije Patlidžani, rajčica i parmezan glavni su sastojci ovog sjajnog složenca! Parmigiana je jelo koje svaki put oduševi... Recepti
ljubičasti prijatelj Zašto su patlidžani zdravi i kako ih zavoljeti? Ukusno spremljeno jelo od patlidžana zadovoljit će tvoju glad, ali i pomoći ti da se osjećaš zdravije. Imamo i odličan … Špajza
Ljetni okusi Tart od patlidžana, fete i limuna - lagan i nevjerojatno ukusan Tanko narezani patlidžan topi se u maslačnom tijestu, a tanke ploške limuna dodatno začinjaju svaki zalogaj. A jesmo li… Recepti
Brzo i fino! Imaš viška patlidžana? Donosimo tri ukusna i brza recepta... Iskoristi sezonu patlidžana na najfiniji mogući način i uživaj u raskošnim okusima ove pristupačne namirnice. Recepti
dobar tek! Brzo i neodoljivo: Tjestenina s rajčicom i patlidžanima Talijanska hrana je idealna za ljetne mjesece, a kad u nju ubacimo sezonsko povrće onda je ukusan obrok zagarantiran. Recepti
Trikovi i savjeti Patlidžani i tikvice u sasvim novim izdanjima! Pečeno, kuhano ili na pari, povrće ljeti zauzima sve veći dio tanjura, a odavno je prestalo biti samo prilog Špajza
SADA ZNAMO Napokon smo otkrili u čemu leži tajna dobrog ajvara! Na kruhu kao namaz, uz meso na roštilju ili kao dodatak jelima - njegovo veličanstvo ajvar ide uz sve. Zato vam otkriva… Recepti
tako fino... Ljubičasti car: Top 6 jela s patlidžanima Povrće sjajne ljubičaste boje odličnog je okusa i različito se kombinira ovisno o zemlji Recepti