Mali trikovi
Pronađeno 32 rezultata za tag „
patlidžani
”
miljenici ljeta
Od musake do parmigiane: 8 finih jela od patlidžana
Iako su ponekad gorki, patlidžani spadaju u miljenike ljeta. Razna jela - od musaka, pohanih i punjenih patlidžana, nam…
ljetni složenci
Ove sezonske složence moraš isprobati!
Složi i ispeci brzinski ručak za cijelu obitelj!
s tajnim sastojkom
Iznenađujuće ukusno: Pečeni patlidžan na azijski način
Patlidžan u kombinaciji sa svijetlom miso pastom i tostiranim sezamovim sjemenkama nam je baš veliko otkriće. Još kad g…
obožavamo!
Napravi parmigianu po receptu talijanskog chefa!
Gennaro Contaldo priprema ukusnu parmigianu od patlidžana, rajčice, parmezana i mozzarelle...
može i bez mesa
Slasni sendvič s okruglicama od patlidžana i gljiva
Mesne su okruglice mnogima visoko na popisu omiljenih jela, ali ova bi se verzija bezmesnih okruglica - okruglice od pa…
za prste polizati
Parmigiana - okus i miris Sicilije
Patlidžani, rajčica i parmezan glavni su sastojci ovog sjajnog složenca! Parmigiana je jelo koje svaki put oduševi...
ljubičasti prijatelj
Zašto su patlidžani zdravi i kako ih zavoljeti?
Ukusno spremljeno jelo od patlidžana zadovoljit će tvoju glad, ali i pomoći ti da se osjećaš zdravije. Imamo i odličan …
Ljetni okusi
Tart od patlidžana, fete i limuna - lagan i nevjerojatno ukusan
Tanko narezani patlidžan topi se u maslačnom tijestu, a tanke ploške limuna dodatno začinjaju svaki zalogaj. A jesmo li…
Brzo i fino!
Imaš viška patlidžana? Donosimo tri ukusna i brza recepta...
Iskoristi sezonu patlidžana na najfiniji mogući način i uživaj u raskošnim okusima ove pristupačne namirnice.
dobar tek!
Brzo i neodoljivo: Tjestenina s rajčicom i patlidžanima
Talijanska hrana je idealna za ljetne mjesece, a kad u nju ubacimo sezonsko povrće onda je ukusan obrok zagarantiran.
Trikovi i savjeti
Patlidžani i tikvice u sasvim novim izdanjima!
Pečeno, kuhano ili na pari, povrće ljeti zauzima sve veći dio tanjura, a odavno je prestalo biti samo prilog
SADA ZNAMO
Napokon smo otkrili u čemu leži tajna dobrog ajvara!
Na kruhu kao namaz, uz meso na roštilju ili kao dodatak jelima - njegovo veličanstvo ajvar ide uz sve. Zato vam otkriva…
tako fino...