za gurmane Kako napraviti savršen pesto od bosiljka Pesto je aromatičan umak kojeg se uvijek isplati imati u blizini jer može izvrsno i "u trenu“ oplemeniti razna jela. 10' 0' 10 Recepti
Mama drama Pesto alla genovese - najbolji recept za kremasti umak od bosiljka Talijanski pesto alla genovese priprema se od bosiljka, sira, pinjola i maslinovog ulja, a Nevena s bloga Mama drama im… Kolumne
promjeni svoje alate izr… Jednostavan trik kojim možeš poboljšati domaći pesto! Sve je u metodi izrade... Špajza
Njegovo veličanstvo: Mala enciklopedija začina: 2. Bosiljak Mirisni listovi bosiljka neizostavan su dio mediteranske kuhinje iako sama biljka potječe iz Indije. Špajza
Gastro.hr Neodoljivih osam jela s pestom genovese Talijanski umak pesto, koji se ne kuha, već se usitnjuje, najčešće, u mužaru, ima nekoliko načina pripravljanja.
Gastro.hr Bosiljak daje slast umacima i juhama Bosiljak je biljka koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Osebujnim mirisom listova, bosiljak je sam po sebi potpun …
Gastro.hr Video recept: Pesto od bosiljka Doznajte kako najjednostavnije pripremiti deliciju talijanske gastronomije, umak od mirisnog bosiljka, koju s razlogom …