za na plažu Vrijeme je za Bikini Bellini! Dok prizivaš ljeto, "smućkaj" sebi i ekipi koktel s proseccom, ananasom i krastavcima... Nazvali smo ga Bikini Bellini … 5' 5' 1 Recepti
spor oko naziva Prošek nije prosecco, to svi znamo, no kako se smije zvati? Europarlamentarci su izglasali novi pravilnik o oznakama zemljopisnog podrijetla za vino, ali u ovom našem sporu bez kr… Najave
ljeto u čaši Najbolji recept za koktel Bellini – pjenušavi okus ljeta Venecija je u svojoj tisućljetnoj povijesti bila i ostala središte vrhunske gastronomije, ali čudesni je grad u laguni … Kolumne
za novogodišnej slavlje Uđite u 2019. godinu uz napitak od voća i prosecca Vrijeme je da iz kutije izvadite onu divnu staklenu posudu za punč i upotrijebite je za rashlađeni napitak od voća, pro… Recepti
Pjenušciii! Promocija pjenušavih Prosecca prestižne vinarije Astoria U Basta Gourmet Baru u Zagrebu održana je promocija vinarije Astoria, renomiranog talijanskog specijalista za pjenušava… Najave
Gastro.hr Čari prosseca: Deset godina Ville Sandi u Hrvatskoj Vođenim kušanjem za profesionalce i gala večerom obilježeno je deset godina branda Villa Sandi u Hrvatskoj.
Gastro.hr Kokteli sa šampanjcem Kod koktela sa šampanjcem ne smije biti previše sastojaka kako bi piće bilo lagano i prozračno. Posljednjih godina pose…
Gastro.hr Dva savršenstva u jednom: Talijanski Risotto i Prosecco U prepunom zagrebačkom restoranu Pauza održana je jesenska epizoda edukacijsko-degustacijskog ciklusa radionica “Abeced…
Gastro.hr Mionetto, Prosecco Superiore Hrvatska uvozna vinska scena će uskoro biti „podebljana“ za još nekoliko Prosecca – pjenušavih vina dobivenih metodom v… Špajza