vrijeme roštiljanja Nepisana pravila za savršeno neodoljive ćevape Ravlićev mesar ima najbolje savjete za savršene ćevape, a mesnice Ravlić slijede i predvode trendove pa nude i miješane… 45' 35' 6 Kolumne
vrijeme roštilja Spare ribs i loin ribs: svinjska rebarca stvorena za roštilj Omiljeni Ravlićev mesar slaže se s onom starom "nema tice do presice", te za nadolazeću sezonu roštilja preporučuje nov… 35' 90' 8 Kolumne
pripreme za Uskrs Koja je šunka najbolja i kako ćeš je prepoznati? Šunka je kraljica svakog uskrsnog stola i stoga njezinu odabiru treba posvetiti posebnu pažnju. Najbolje trikove za bir… Kolumne
kraljica zime Kako pripremiti savršenu sarmu za hladne zimske dane? U svojoj najnovijoj kolumni Ravlićev mesar na najslasniji način piše o sarmi i mesu koje za nju bira. Naravno, najbolja… Kolumne
za hladne dane Koljenica, buncek, kračica - jelo zbog kojeg volimo zimu Kakav god bio, buncek je svima i svugdje omiljeno zimsko jelo, hrana koja krijepi dušu i tijelo naroda širom svijeta. K… Kolumne
zima u mesnici Obožavamo slasna zimska jela s kobasicama! Omiljeni Ravlićev mesar u svojoj novoj kolumni otkriva nam sve tajne vrhunskih kobasica i krvavica, a donosimo i odliča… Kolumne
za sve generacije Hrenovke - omiljeni zalogaji malih školaraca koje možeš pripremiti na 100 načina Možete ih servirati same, bez ičega, ili sa začinima po izboru; možete ih ušuškati u lisnato tijesto, prekriti slaninom… Kolumne
za slavlje samo najbolje Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje? Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić Kolumne
tajna je u marinadi Recept omiljenog mesara: Svinjska rebarca u marinadi, meso meko kao putar! Mariniranje mesa je kemijski proces, ali i umjetnost čije bi osnove trebala savladati svaka kuharica. Znalački spravlje… Kolumne
najfinije meso Mesar otkriva trik koji će podići mekoću i okus teletine na sasvim drugu razinu Teletina je prvi izbor kada želimo počastiti ukućane ili zadiviti goste. U svojoj kolumni omiljeni mesar iz mesnice Rav… Kolumne
čobanac Blog omiljenog mesara: U potrazi za savršenim čobancem: "Ide li u kotlić i pile… Nema dobrog čobanca, jednostavnog pastirskog jela od manjih komada mesa u sočnom umaku, bez junećeg vrata, lopatice, fl… Kolumne
sezona roštiljanja Savjet omiljenog mesara: Kako da meso na roštilju uvijek bude mekano i sočno Polako ali sigurno, s dolaskom proljeća kreće i sezona roštiljanja, a kupci od omiljenog mesara iz mesnice Ravlić sve č… Kolumne
pripremila Slavonka... Isprobaj chillbasicu - slavonski ljuti hotdog Isprobaj ovaj recept ako voliš pikantnu hranu s grilla... Špajza
Slavonski okusi roštilja Ne mora uvijek biti samo luk: Super prilozi koji sjajno idu uz roštilj Tko kaže da u prvom planu mora biti meso? Savršeni prilog ponekad je teško pronaći, stoga ćemo ti olakšati potragu! Špajza