imamo super recept!
Pronađeno 18 rezultata za tag „
Ravlić
”
od omiljenog mesara
Imamo recept za "spin-off" bureka sa svinjetinom za još sočniju pitu
Omiljeni Ravlićev mesar zna sve o svinjetini, a ima i najbolje savjete koje komade ovog slasnog mesa koristiti za određ…
vrijeme roštiljanja
Nepisana pravila za savršeno neodoljive ćevape
Ravlićev mesar ima najbolje savjete za savršene ćevape, a mesnice Ravlić slijede i predvode trendove pa nude i miješane…
vrijeme roštilja
Spare ribs i loin ribs: svinjska rebarca stvorena za roštilj
Omiljeni Ravlićev mesar slaže se s onom starom "nema tice do presice", te za nadolazeću sezonu roštilja preporučuje nov…
pripreme za Uskrs
Koja je šunka najbolja i kako ćeš je prepoznati?
Šunka je kraljica svakog uskrsnog stola i stoga njezinu odabiru treba posvetiti posebnu pažnju. Najbolje trikove za bir…
kraljica zime
Kako pripremiti savršenu sarmu za hladne zimske dane?
U svojoj najnovijoj kolumni Ravlićev mesar na najslasniji način piše o sarmi i mesu koje za nju bira. Naravno, najbolja…
za hladne dane
Koljenica, buncek, kračica - jelo zbog kojeg volimo zimu
Kakav god bio, buncek je svima i svugdje omiljeno zimsko jelo, hrana koja krijepi dušu i tijelo naroda širom svijeta. K…
zima u mesnici
Obožavamo slasna zimska jela s kobasicama!
Omiljeni Ravlićev mesar u svojoj novoj kolumni otkriva nam sve tajne vrhunskih kobasica i krvavica, a donosimo i odliča…
za sve generacije
Hrenovke - omiljeni zalogaji malih školaraca koje možeš pripremiti na 100 načina
Možete ih servirati same, bez ičega, ili sa začinima po izboru; možete ih ušuškati u lisnato tijesto, prekriti slaninom…
za slavlje samo najbolje
Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje?
Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić
tajna je u marinadi
Recept omiljenog mesara: Svinjska rebarca u marinadi, meso meko kao putar!
Mariniranje mesa je kemijski proces, ali i umjetnost čije bi osnove trebala savladati svaka kuharica. Znalački spravlje…
najfinije meso
Mesar otkriva trik koji će podići mekoću i okus teletine na sasvim drugu razinu
Teletina je prvi izbor kada želimo počastiti ukućane ili zadiviti goste. U svojoj kolumni omiljeni mesar iz mesnice Rav…
čobanac
Blog omiljenog mesara: U potrazi za savršenim čobancem: "Ide li u kotlić i pile…
Nema dobrog čobanca, jednostavnog pastirskog jela od manjih komada mesa u sočnom umaku, bez junećeg vrata, lopatice, fl…
sezona roštiljanja