kolumna Još nemaš poklon za najdraže? Imamo neodoljivu ideju! Kako biste izbjegli stres oko biranja idealnih darova za drage osobe, poslušajte savjet Ravlićeva mesara jer ima odličn… Najave
vrijeme svinjokolje Što se jede na kolinju? Imamo odličan recept Omiljeni Ravlićev mesar pravi je stručnjak za svinjokolju, odnosno kolinje. Dobro zna što i kako treba pripremiti, ali … 35' 45' 8 Recepti
imamo super recept! Krvavice su superhrana za hladne dane Krvavice su nadasve ukusan i hranjiv obrok, koji nas krijepi i vraća nam snagu. Ravlićev mesar u svojoj najnovijoj kolu… 20' 25' 2 Recepti
od omiljenog mesara Imamo recept za "spin-off" bureka sa svinjetinom za još sočniju pitu Omiljeni Ravlićev mesar zna sve o svinjetini, a ima i najbolje savjete koje komade ovog slasnog mesa koristiti za određ… 55' 35' 6 Kolumne
vrijeme roštiljanja Nepisana pravila za savršeno neodoljive ćevape Ravlićev mesar ima najbolje savjete za savršene ćevape, a mesnice Ravlić slijede i predvode trendove pa nude i miješane… 45' 35' 6 Kolumne
vrijeme roštilja Spare ribs i loin ribs: svinjska rebarca stvorena za roštilj Omiljeni Ravlićev mesar slaže se s onom starom "nema tice do presice", te za nadolazeću sezonu roštilja preporučuje nov… 35' 90' 8 Kolumne
pripreme za Uskrs Koja je šunka najbolja i kako ćeš je prepoznati? Šunka je kraljica svakog uskrsnog stola i stoga njezinu odabiru treba posvetiti posebnu pažnju. Najbolje trikove za bir… Kolumne
kraljica zime Kako pripremiti savršenu sarmu za hladne zimske dane? U svojoj najnovijoj kolumni Ravlićev mesar na najslasniji način piše o sarmi i mesu koje za nju bira. Naravno, najbolja… Kolumne
za hladne dane Koljenica, buncek, kračica - jelo zbog kojeg volimo zimu Kakav god bio, buncek je svima i svugdje omiljeno zimsko jelo, hrana koja krijepi dušu i tijelo naroda širom svijeta. K… Kolumne
zima u mesnici Obožavamo slasna zimska jela s kobasicama! Omiljeni Ravlićev mesar u svojoj novoj kolumni otkriva nam sve tajne vrhunskih kobasica i krvavica, a donosimo i odliča… Kolumne
za sve generacije Hrenovke - omiljeni zalogaji malih školaraca koje možeš pripremiti na 100 načina Možete ih servirati same, bez ičega, ili sa začinima po izboru; možete ih ušuškati u lisnato tijesto, prekriti slaninom… Kolumne
za slavlje samo najbolje Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje? Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić Kolumne
tajna je u marinadi Recept omiljenog mesara: Svinjska rebarca u marinadi, meso meko kao putar! Mariniranje mesa je kemijski proces, ali i umjetnost čije bi osnove trebala savladati svaka kuharica. Znalački spravlje… Kolumne
najfinije meso Mesar otkriva trik koji će podići mekoću i okus teletine na sasvim drugu razinu Teletina je prvi izbor kada želimo počastiti ukućane ili zadiviti goste. U svojoj kolumni omiljeni mesar iz mesnice Rav… Kolumne