Kraljica mora Maštoviti recepti sa srdelama za kraj lovostaja Tijekom svibnja na snazi je bio lovostaj na srdele, no srećom danas je kraj! Slavimo uz jednostavne i inspirativne rece… Špajza
neke nove ideje Srdele iz pećnice - zdravija verzija omiljenog ribljeg jela Riba je zdrava hrana ako se priprema na zdrav i prihvatljiv način, a ove srdele iz pećnice savršen su odabir Recepti
domaće je najbolje Pripremi najbolji tartar umak kod kuće Zašto danas uz neku dobru ribu ne biste poslužili tartar? Špajza
Svi u Crikvenicu! Posjetite 5. Tjedan plave ribe Od 16. do 23. lipnja 2017. će se održavati 5. po redu Tjedan plave ribe, vezan uz projekt "Cesta plave ribe", koji je o… Najave
Gastro.hr Pružite ribama šansu - podržite odgovorni uzgoj! Svaka riba ima svoju priču Nakon katastrofalnih prognoza o nestanku riba iz mora, WWF je pokrenuo projekt Fish Forward,…
Gastro.hr Marinirane srdele: Razveselite petak! Chef Berislav Lacković savjetuje kako jednostavno pripremiti srdele, a dobiti najviše od okusa i mirisa koji bude uspom…
Gastro.hr Proljetna marinada od srdela sa zapečenom palentom Srdela je jedna od najzastupljenijih riba u Jadranskom moru, ali je nepravedno izostavljana iz kućnih jelovnika i podcj… Kolumne
Gastro.hr Srdele, ča mogu srdele: Top 11 najboljih recepata! Pred nama je jedna divna morska poslastica koju možete pripremiti na bezbroj načina
Gastro.hr Kako najlakše očistiti srdele? Chef Berislav Lacković iotkrio nam je kako najlakše očistiti kraljicu ribe - srdelu. Iako je mnogi ni ne čiste, eventua…