top recepti DOMAĆI SATARAŠ Isprobaj 2 slasne varijante! Ovo popularno jelo od povrća čest je prijatelj na našim stolovima, a naročito ljeti... Donosimo dva recepta - jedan tra… 25' 40' 2 Recepti
Kalorije amo! Pogačice sa čvarcima: Najbolji kolači za muškarce Zašto se baš danas ne poigrati čvarcima i iskoristiti ih za sjajne pogačice... Recepti
recept dana! Clafoutis s malinama (marelicama, šljivama...) Ovaj francuski klasik idealan je za ljubitelje ovog ukusnog voća. Priprema je krajnje jednostavna, a rezultat - odličan! Kolumne
savršeno slatko Medena pita s kokosom i tajnim sastojkom Ovo je jedna starinska pita, potpuno neopravdano već pomalo zaboravljena. Pita se sastoji od nekoliko jednostavnih nami… Kolumne
Gastro.hr Krema od mascarponea sa sezonskim voćem Naša blogerica Tatjana zna recept za osvježavajuću slasticu za koju nije potrebno ni kuhanje ni pečenje. Kolumne
Gastro.hr Napravite fantastično pecivo sa sezamom i makom Ova peciva nastala su u Poljskoj u 17. stoljeću, u Ameriku su stigla sa židovskim imigrantima, a kasnije postala popula… Kolumne
Gastro.hr Muffini s bundevom i karamelom Muffini su jednostavni kolačići koji su se iz Amerike proširili svijetom, a veliku popularnost stekli su upravo zbog je… Kolumne
Gastro.hr "Fotogenična" torta s bademima i karamelom Kada smo posjetili Tatjanu u njezinom zagrebačkom domu, na stolu nas je dočekao primjerak torte kojeg bi se posramili i… Kolumne
Gastro.hr Tanka pita s jabukama i lisnatim tijestom Tarte fine aux pommes - najjednostavnija, fina, tanka pita od jabuka i lisnatog tijesta, klasik francuske kuhinje Kolumne
Gastro.hr Trifle s jagodama i mangom Ova jednostavna slastica stiže nam iz Velike Britanije a osim s jagodama i mangom, možemo je složiti s raznim sezonskim… Kolumne
Gastro.hr Nutella torta Nutella je glavna zvijezda ove priče a ovdje je i u dobrom društvu kave i čokolade. Kolumne
slastica Nutella torta Nutella je glavna zvijezda ove priče, a ovdje je i u dobrom društvu kave i čokolade Recepti
Gastro.hr Jesenski Crème brûlée Crème brûlée je fina, zapečena krema. Veliki klasik francuske kuhinje, ova kremica iznutra je mekana i svilenkasta, a n… Kolumne
Gastro.hr Satrica - savršena uz roštilj Mladi luk mi je definitivno među najdražim proljetnim namirnicama. U ovo doba godine obavezan i nezaobilazan! Osim što … Kolumne