Umaču se u vino!
Pronađeno 29 rezultata za tag „
tradicija
”
slatki klasik
SACHER TORTA Imamo originalni recept!
Sacher torta, dekadentna austrijska slastica od čokolade i džema, prvi je puta napravljena u Beču prije nešto manje od …
slasna manifestacija
Počinje 1. Skradinski festival rižota i načina života!
Sjajno tradicionalno jelo skradinskog kraja, skradinski rižot, dobilo je svoj festival koji se danas i sutra održava u …
svjetski slavno slatko
BELGIJSKI VAFLI Imamo recept za prste polizati
Belgijski vafli jedna su od najstarijih slastica u povijesti koji su svoje tragove ostavili kako u Europi, tako i u Ame…
kaj su jeli naši stari
Od petka do nedjelje u Vrbovcu će se jako fino jesti
Od petka do nedjelje, 23. do 25. kolovoza, u Vrbovcu će se održati 43. izdanje omiljenog festivala tradicionalne hrane …
slatka Istra
Na natjecanju u pečenju kolača sudjelovali i školarci
U Vižinadi je održano 26. izdanje manifestacije Slatka Istra
slatka tradicija
Jednostavno savršena - bučnica s makom
Vrijeme je za fine, domaće zalogaje koji mame na još, a najbolji odabir za pripremu bit će upravo ova bučnica s dodatko…
Obiteljski recept
Imamo recept za retro kekse od 3 sastojka... "Savršeni su!"
Imamo obiteljski recept star 150 godina za popularne retro keksiće od samo 3 sastojka za kojima su doslovce svi poludje…
Staročeško, važnost trad…
Nastavi tradiciju uz Staročeško
slatka klasika
Recept naših baka za rižu na mlijeku
Počasti se doručkom ili desertom koji podsjeća na djetinjstvo - savršeno kremastu rižu na mlijeku
autohtono na tanjuru
Dani okusa hrvatske tradicije donose autohtona jela
Dani okusa hrvatske tradicije održat će se od 17. studenoga do 3. prosinca u više od 100 restorana kontinentalne Hrvats…
zalogaj tradicije
Sitni, a dinamitni: Originalan recept za cerničke ćuptete
Prilikom nedavnog posjeta Brodsko-posavskoj županiji kušali smo jedan uistinu poseban lokalni specijalitet, karakterist…
obnovljena tradicija
Od subote s radom kreće kultna Skenderica, među prvima smo kušali njihova domać…
"Skendericu nazivamo gostionicom jer želimo da se ljudi u njoj - goste, odnosno uživaju u finoj hrani kakvu pamtimo iz …
iz bakine bilježnice