Zero food waste Višak pečene piletine brzo i lako pretvori u sočne tacose Kako iskoristiti ostatke pečene piletine od jednog obroka za pripremu drugog pojašnjava Gastrolovka Ena Kokanović Nagy.… Recepti
Zero food waste Bacanjem hrane bacamo i vrijedne resurse, vrijeme je za promjenu! Dok se svakodnevno suočavamo s problemom gladi u svijetu, paradoksalno je koliko se mnogo hrane baca u domaćinstvima. O… Recepti
Zero food waste Zapečena tjestenina sa sirom odličan je način kako iskoristiti višak kuhane tje… Gastrolovka Zrinka Zekulić ima odličnu ideju kako ostatke kuhane tjestenine kombinirati sa sirom i cvjetačom za priprem… Recepti
Zero food waste Kako smanjiti bacanje hrane u kuhinji i čuvati budžet, ali i okoliš? U današnjem svijetu gdje obilje hrane izgleda kao neiscrpna riznica, lako je zaboraviti koliko je važno odgovorno prist… Recepti
Zero food waste Aromatizirane kockice starog kruha savršen su dodatak juhi od buče Kako iskoristiti ostatke kruha i pripremiti kremastu juhu od buče otkriva Gastrolovka Ena Kokanović Nagy. Osim što ćeš … Recepti
Zero food waste Ostalo ti je riže od ručka? Pretvori ju u fine raviole Gastrolovka Zrinka Zekulić ima odličnu ideju kako ostatke riže od ručka ili večere iskoristiti za pripremu raviola. Recepti
Zero food waste Djeluj lokalno: Stručnjaci savjetuju kako riješiti problem bacanja hrane U Hrvatskoj se svake godine baci 400 tisuća tona hrane, odnosno 75 kilograma po osobi, što ima značajan utjecaj na okol… Recepti
smanji otpad od hrane Prijavi se na besplatne radionice Mate Jankovića Svjetski dan osviještenosti o otpadu od hrane obilježen je prvom u nizu besplatnih radionica, u sklopu četvrte sezone i… Najave