Najave 11. kolovoza 2023.

Ana Roš kuhat će za stradale u poplavi u Sloveniji!

Ana Roš
Ana Roš foto: Robert Anić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Humanitarna večera, koju organizira chefica Ana Roš uz pomoć svog tima, održat će se 4. rujna, a ulaznice će se moći nabaviti putem humanitarne aukcije koja će se održati u ponedjeljak 14. kolovoza. Od prikupljenog novca slavna chefica namjerava pomoći jednoj slovenskoj obitelji koja je izgubila sve u poplavi da ponovno stane na noge

Slavna slovenska chefica Ana Roš i njezin tim iz sva 3 njezina lokala – restorana Hiša Franko u Kobaridu nagrađenog sa 2 Michelinove zvjezdice, te dva lokala iz Ljubljane – Perkarne Ana i bistroa Ana in Slon u ponedjeljak 4. rujna udružit će snage u jednoj kuhinji kako bi prikupili novac za pomoć jednoj slovenskoj obitelji koja je izgubila sve u nedavnim poplavama koje su zadesile nama susjednu državu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiša Franko (@hisafranko)

Ulaznice na ovu humanitarnu večeru moći će se nabaviti putem online aukcije (napominjemo – broj mjesta je ograničen!) koja će se održati u ponedjeljak 14. kolovoza. Početna cijena večere bit će 520 eura po osobi, te će uključivati vinski ili bezalkoholni pairing. Tim chefice Ane Roš tu neće stati, oni će i nakon večere pratiti odabranu obitelj i nastaviti im pomagati.

 

Možda vas zanima... Ana Roš: Gastronomija nema granica Recenzije

 

"Obitelj za koju ćemo skupljati novac pratit ćemo i u budućnosti i nastavit ćemo im pomagati sve dok se njihov život ne vrati u normalu. Sav prikupljen novac bit će uplaćen na humanitarni račun Ane Roš i njezina supruga, koji su oni otvorili pri Karitasu Slovenija još nakon svog vjenčanja", poručili su iz Hiše Franko.

Više informacija o ovoj humanitarnoj večeri te nabavci ulaznica pronaći na služenoj web stranici Hiše Franko te na društvenim mrežama sva 3 lokala.

 

Možda vas zanima... Nećete vjerovati odakle je najbolja kuharica svijeta! Špajza Možda vas zanima... Ana Roš: Na večeri kod najbolje chefice svijeta Recenzije Možda vas zanima... Dodijeljene su Michelinove zvjezdice u Sloveniji! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.